Rascallon - Scumbag Provider (shitface version)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Rascallon

Re: Rascallon - Scumbag Provider (shitface version)

Příspěvek od Rascallon »

Pekné sviatky prajem,

po dlhej dobe som za?al sklada? znovu a tentokrát na štýl Mefjus - Dissuade (typ songov kde prevládajú kicky/snary). Je to docela experiment s tým, že skúšam nové sluchatka kt. som dostal... Anyway, song je venovaný providerovi ktorý je zasraný parchant a net mi nefunguje už asi mesiac.. Enjoy

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

serwus, no... pokym nezacali tie wooble, tak som sa aj tesil, ze to bude maskrta :) ale sa to zvrtlo a cele to pociatocne MOJO zmizlo... aspon pre mna.

Rascallon

Příspěvek od Rascallon »

Dík za názor. Snažil som sa urobiť niečo živšie ako to čo robievam no :D

tical

Příspěvek od tical »

Mám rád velice prvky tohoto stylu, bohužel tento žánr z 99 procent je neustálá běžící smyčka dokola a to je pěkná nuda. Škoda, že nikdo tento žánr nedokáže spojit s hudbou nebo aspon já sem na něj nenarazil ( nějaký tip? :) ). Nicméně tento minutový produkt jsem si pustil hned několikrát. Je to pecka. :palec+:

Rascallon

Příspěvek od Rascallon »

Pekne dakujem za koment :)

K pesnickam, moc nepoznam funky drumstepy (ak myslis prave to co som robil), no mnoho robi ppdobny styl ale to je dubstep, nazyvajuci sa Riddim. Potom je este glitch hop ale to je po vacsinou pomalsie a vsetky mi pripadaju take na jedno kopyto...

Peace.

Odpovědět