takze tu je vysledok - tentoraz symbioza vsetkych mojich farieb, o ktorych som velmi dlho snival, a ktore ma teraz inspiruju

...128 bpm takze necakajte ziadne peklo mastenicu

Ray Subject - Coloured Dreams
No nemyslel som to tak ze tie nastroje zanikaju alebo sa rozpadavaju v mixe...to nie...ale mix je porieseny tak ze tam ziaden synth nedominuje...skratka basa s kopakom trci a vsetko ostatne je ako keby take pozadie len...ale asi to tak ma byt v tomto styledendy píše:hm.. to s tym utopenim nastrojov to si ma trosku zaskocil.. este niekto dalsi ma ten pocit ??
no takto....nehovorim ze to je zle ked to beries podla nejakych pravidiel...asi to je 'syntaxovo spravne' ked to beries z tohto pohladu, v tom sa nevyznam ze co a ako ma byt v danom style...len som napisal ze ako to posobi na mna, neposobi to na mna nejak originalne ked rozjad zacina takto ze pocujes dlho len kopak basu a nic moc sa tam nedeje...dendy píše:
rozjazd je ok.. deje sa toho este prilis moc tamsom bol pouceny kamosom co produkuje progressive ze proggy tracky maju zacinat mininmalne minutu takto uplne pozvolna len kopakom a perkusiami koli tomu ze sa potom dobre mixuju v sete
ze label ti ani nevyda track ked takto nezacina lebo by sa nepredaval
- samozrejme to neni dovod preco som to tak spravil, proste sa mi to tak paci ked vsetko tak pozvolna zacina a plynie.. aspon pri taktomto style ...