Ray Subject - Floating Waterdrops (+ remixes)
Re: Ray Subject - Floating Waterdrops (+ remixes)
no jo, ale ja mam ty meritka precejen jiny. pro me jsou hvezdy ti, co do toho davaj srdce a makaj na sobe
na rr sere vlk jacka londona 
tomy len makaj, a bude aj RR a ako bonus kila koksu a kurvy
)) rockanrolla yeeaah

Furt je pre mna ten RR nedosiahnutelny, kua
skor ten bonus cakam RR ako to ostatne
ale to sme samozrejme uz niekde inde. to co ma vzdy z britskeho ostrova najviac nalakalo bola hudba, SAS, RR 
dneska som dal random v celom playliste chillout trackov rano, play, a pocuvam... a teraz mi tu zacalo daco hrat .. pocuvam.. si hovorim to je uplne perfektny track, idem pozret ze co to je nech viac veci potaham - otvorim playlist, pozrem, a to floating waterdrops - amorphine remix
)) z odstupom casu fakt paradna praca .. vypocul som si nasledne cele EP a chlapci aj po takmer roku ma VSETKY vase remixe neuveritelne bavia !!!
02-floating-waterdrops - toto ma asi najviac zaujalo 
jsem si to ted po ty dobe poslech a myslim, ze jsem zvuk u toho svyho remixu teda moc nevychytal, hrozny blato:) Me asi nejvic sedla ta Biscuitova verze;)
opat exhumujem tento thread 
to je super po 2 rokoch sa vratit ktejto sade remixov, s chutou si ju celu vypocut a opat byt maximalne spokojny s paradnou pracou vsetkych vas pani
Tentoraz mi zacal nahodne hrat biscuitov remix a hovorim si ze "aka super pohodova muzicka, co to je"
btw. linka na dropbox uz nefunguje ale keby mal niekto extra zaujem uplodanem znovu
to je super po 2 rokoch sa vratit ktejto sade remixov, s chutou si ju celu vypocut a opat byt maximalne spokojny s paradnou pracou vsetkych vas pani
btw. linka na dropbox uz nefunguje ale keby mal niekto extra zaujem uplodanem znovu
no shodou okolnosti mam posledni tydny pocit, ze bych si k tomu mel zase najit cestu. porad mi lezi rozdelanej remix pro prvotskyho a ne a ne se dostat k tomu to dofinisovat...
Ray Subject - Floating Waterdrops (+ remixes)
Tak koukej delat!! [emoji12]
Vetsina tvejch veci byly super.
A dendyho kosmodromy jakbysmet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vetsina tvejch veci byly super.
A dendyho kosmodromy jakbysmet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dendy a ty nejako uzatvaras tvorbu alebo preco mam pocit ze bilancujes nejako... a predavas daw aj novu... alebo len ides zjednat miniloque a zacnes dalej tvorit? 
jj, vsetko predavam a idem zit do tibetu...
nie, no fakt je ze teraz pri malom mam nekonecne malo casu na muziku ale verim ze za par rokov sa do toho zase pustim
) co sa tyka zhrnutia tvorby mal som potrebu uz davno to mat takto niekde pokope na 1 mieste (aj pre pripad ze by som zase prisiel o zalohy
) len som sa nikdy nevedel dokopat prejst si to, odselektovat uplne blbosti a skusit to trosku remastrovat tam kde to znelo viac zle ako som ochotny zniest
)
teraz mam dobry pocit ze jedna kapitola je definitivne uzavreta a uvidime kam sa posuniem dalej...
nie, no fakt je ze teraz pri malom mam nekonecne malo casu na muziku ale verim ze za par rokov sa do toho zase pustim
teraz mam dobry pocit ze jedna kapitola je definitivne uzavreta a uvidime kam sa posuniem dalej...