ray subject - hill top 2006
ray subject - hill top 2006
tak som spravil nieco ako "neoficialnu hymnu" na bliziaci sa hill top festival 2006
http://raysubject.dendy.sk/mp3/ray_subj ... p_2006.mp3
http://raysubject.dendy.sk/mp3/ray_subj ... p_2006.mp3
- Pavel Vantuch
track
Hmmm, dendy, zvuk je super ako vzdy....ale chcelo by to podla mna uz nejaku zmenu...v poslednej dobe robis same psy tracky ktore sa na seba podla mna dost podobaju...viem ze je to tvoj zamer, ale moj pohlad na to je proste takyto...pouzivas aj stale tie iste nastroje temer...klasicka basa, klasicke dist synthy, vokaly...keby sa tie tracky odlisovali aspon specifickou melodiou...ale psy je zrejme o tom, zrejme to tak ma byt ako to tvoris, ludi to chyta... tak ked ta to takto stale bavi tvorit, tak tak tvor aj nadalej a moj komentar neber do uvahy...
dalsi super vec - nektere akce na oscilatorech jsou na profi urovni /snad to nejsou sampledendy píše:hm to si nepamatam uznic extra .. cisto software ... basa je Audiorealism Bassline.. ostatne by som musel pozriet a nemam tu teraz zdrojak...

2x Hurá

synth:)) no.. je fakt ze velmi nerad priznavam na com robim veci lebo nasledne ma maju ludia bud za blazna a neveriami alebo sa dostavaju depresie a chcu rozpredat svoje zelezo:) a pritom ja osobne myslim ze prave par dobrych HW masin mi chyba k tomu aby som sa kvalitou zvukov dostal tam kde chcem byt
))
btw. ziadne sample neboj
vlastne sampel su len vysky a snare a perkusie .. vsetko ostatne vratane kopaka je generovacka
este aj ten hlas tam je speech-synth 

btw. ziadne sample neboj

vo fruity loops je taky ze "Speech Synthesizer" .. napises text, nastavis par nastavovatok a mas.. samozerejme je to este potom preekvalizovane, phaser, distortion, delay/reverb...Cyril píše:dendy: jakej speech synth? To je fakt jen VST's? Tak to teda fuckoff HW, ty syntaky znej jak maj znit!
a neee ziadne fuckoffHW

s virusom, NL a supernovou a poriadnym odposluchom by to bolo este lepsie, to ti garantujem... a hlavne by to nebola taka makacka ako to je teraz ked chcem z nejakeho sw dostat slusne znejuci zvuk tak niekedy to je fakt peklo - boj.. niekedy veci proste ladim vyslovene podla vedomosti ako by to asi malo byt nastavene aby to hralo dobre

ale kazdopadne ma tesi vas pozitivny feedback, fakt vdaka pani