Ray Subject - Redmoon Storm 2014 Remake
Ray Subject - Redmoon Storm 2014 Remake
prerobena taka starsia vec...
- Jirka Štolfa
Re: Ray Subject - Redmoon Storm 2014 Remake
Super! Nejlepší po 6-té minutě. Tam se to celé pořádně otevře. Troufal bych si to ještě maličko prodloužit.
viez ze som nad tym tozmyslal ?? mozno v 2015 alebo 2016 remake to potiahnem na 10 minut
)

- Jirka Štolfa
Ten modulovaný zvuk těsně po konci beatu úplně vyzývá na něm postavit další pasáž.
ono v skutocnosti ta druha polovica tracku bola spravena takto, to je ukazka od polovice tracku
https://www.dropbox.com/s/yyffawk12ztxvve/Test.wav?dl=0
v tej pasazi bez beatu sa objavi este take arpeggio ako "ochutnavka" a to je potom vsunute po 6 minute pred tu fianalnu pasaz
ale potom som to vyhodil, prislo mi to moc lacne.. ale teraz neviem.. mozno totam vratim
https://www.dropbox.com/s/yyffawk12ztxvve/Test.wav?dl=0
v tej pasazi bez beatu sa objavi este take arpeggio ako "ochutnavka" a to je potom vsunute po 6 minute pred tu fianalnu pasaz
ale potom som to vyhodil, prislo mi to moc lacne.. ale teraz neviem.. mozno totam vratim

- ReaktoplazmAR
mne sa to najviac lubi okolo 2-3 minuty, tam je to také úderné nekompromisné, resp schmatlo ma to až okolo 1:45 a pustilo pri tom brejku, ale ten koniec je tiež dobrý - presne jak píše jirka
a co hovorite na tu druhu verziu co som sem dal , je to lepsie ?
- Jirka Štolfa
Dal bych před finální pasáž kratičký rest (jenom hajtky a doznívající arp) a pak nájezd a finál.
Nebo jakkoli udělat trochu úpadek těsně před tím. Trochu se pak ztrácí nájezd té hlavní melodie.
Nebo prostě větší najezd.
Bavíme se o 6:05
Jinak je všechno super.
Nebo jakkoli udělat trochu úpadek těsně před tím. Trochu se pak ztrácí nájezd té hlavní melodie.
Nebo prostě větší najezd.
Bavíme se o 6:05
Jinak je všechno super.
ok ale bavime sa o 6:05 v tej verzii co je teraz na SC ?? vies mne ide o to to co som sem pastol ako tu povodnu verziu, to WAV-ko.. tam je po mieste, ktore v tej SC verzii je v 6 minute (v tom wavku to neni 6 minut lebo wavko je kratsie, to je cast skladby len od polovice) vlozena este 1 dalsia pasaz .. to je moja dilema aktualne ci tam tu pasaz dat .. alebo nechat tu verziu tak ako je momentalne na SC
- Jirka Štolfa
Nedávat. SC verze je z mého pohledu lepší.
Akorát bych tam ještě udělal mírný pokles před tou závěrečnou pasáží.
A nebo nechat tak.
Akorát bych tam ještě udělal mírný pokles před tou závěrečnou pasáží.
A nebo nechat tak.
- ReaktoplazmAR
lúbi sa mi aj tá ukážka z dropboxu, ale spravil by som to tak ako píše Jirko v poslednom príspevku
Chyba mi tam myslienka, zvukovo to ma daleko od nordu ale inak pohoda, trocha mi to evokuje aj chiptune 

mozno to ma daleko od nordu preto ze len 50% zvukov je tam z nord leadu
)) dalsi 30% z dsi tetra a len zvysok sw syntaky