Prida se to k bicim v 1:07 a vesmes se to pak tahne celou skladbou sou to akorat takove mikrohajtky a asi ma nektera jen trochu delsi nabeh... a nebo uz mi mozna jebe pri večeru a slysim co tam nenidendy píše:hm coo ? ktory.. skus specifikovat presne min:sec kedy zacina... presiel som zbezne projekt a slicy vyzeraju byt zarovnane spravne ale mozno mi este niekde nieco uslo uz sa mi to raz stalo predsa len v tej spleti stop sa clovek obcas strati))
ray subject - safe sleep state
Re: ray subject - safe sleep state
parada, musel jsem se registrovat a pozvednout

- ReaktoplazmAR
"Ano prosím pekne, je to jeba !!!"
už aj pred tým bola, teraz ked som si to pustil po 3 dnoch tak hned ma to zas chytilo, škoda že ukážka má len 2,5 min..
-ešte ma napadla taká kravina: .... 0:35-36 v týchto 2 sekundách má ten kopák úplne genialny zvuk
(škoda že len v 2 sekundách), tie isté hodnoty filtru a efektov /alebo čo to tam máš, proste ten istý zvuk kopáku/ by som hodil na lubovolnú pasáž, zrazu, bez prechodov, aspon 10 sec, taká "doxichtovica", ...ale to už je strašne subjektívne.. Skladba je to super, s výborným zvukom, môžeš založit medzi klenoty a plný entuziazmu s dobre spravenej práce sa vrhnúť na další track
btw: ak je to možné, potešil by link na celý track ...
-ešte ma napadla taká kravina: .... 0:35-36 v týchto 2 sekundách má ten kopák úplne genialny zvuk
btw: ak je to možné, potešil by link na celý track ...
a ty co si husy pasol s Infected Mushrooms?
skvele !
skvele !
hehe...ze husy... ked uz tak syntaky
no este ma caka dlha cesta k albumom na urovni Gathering alebo Classical Mushroom 
reaktoplasm: ale ten track tam je plny cez 7 min ma... asi sa ti zle stiahol...
reaktoplasm: ale ten track tam je plny cez 7 min ma... asi sa ti zle stiahol...
Dendy... skromnost sa uz v dnesnej dobe nenosi, tak nos hore a vrhni sa na to :--)
druha verze zni fajn
covece zkousel jsi toho slatera? nerikej mi, ze neni sance, tomu neverim..
akeho slatera ?? t
No dendy si proste borec na svetove urovni.... hudebne ( v danem stylu urcite ) urcite ted uz potrebujes akorat stesti nic vic.....
PS: a fakt zahod tu skromnost a vytahni se trochu
, preju hodne stesti 
PS: a fakt zahod tu skromnost a vytahni se trochu
"tleskejte praatelee, maam to raad..."
vyborny ..
Dendy : a co si vlastne pouzil za syntaky? vsetky co mas home?
no popravde okrem toho uvodneho padu a arpeggia co ide spolu s basou (tie su z TIcka) po prvom rozbehu su vsetko vsti (NI kore free, predator, g-sonique renegade) ...
a tie dva Korgy hranate su ti potom na co? aby si ich pouzival ako kontrolery pre VSTi?dendy píše:no popravde okrem toho uvodneho padu a arpeggia co ide spolu s basou (tie su z TIcka) po prvom rozbehu su vsetko vsti (NI kore free, predator, g-sonique renegade) ...