ray subject - sleepwalker

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
dendy

Příspěvek od dendy »

Taaak po dlhsej pauze ma opat kopla muza, tentoraz nieco kusok ine ako je mojim zvykom, pomalsie, viac "proggy" .. neviem ci chcem v tomto smere pokracovat, predsa len mam blizsie k "pumpovackam" na 145 (a viac) :))

http://raysubject.dendy.sk/music/mp3-download/

track "SLEEPWALKER"

pripadne tu je link na priamy download :

(dufam ze nebude problem so stahovanim je to cez download skript koli pocitaniu downloadov ;)

vsetky kritiky su vitane :) (no dobre tak ani za pripadne pochvaly nebudem nadavat)

este ze tento track je pre mna este nieco ako medznik, je to moja definitivne posledna vec produkovana na warez softe :-)))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : naco to je tak dlhe ? chyba mi tam daka zasadnejsia zmena ..

dendy

Příspěvek od dendy »

je mozne :) no v "progressive" je to bezne ze sa track vyvija ovela dlhsie a zmeny su subtilnejsie koli tomu aby to DJ vedel lepsie napasovat do setu (to mi vysvetloval kamos co produkuje proggy:))
...a prave o to mi islo dosiahnut taky ten "proggy" az house nadych .. ale je tiez mozne ze som to s motononnostou prehnal :) je to viac menej pokus, vobec si nie som isty ze budem tymto smerom pokracovat :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dendy, ten talent tam je, to je nezpochybnitelny ;)

libi: priblizil ses bliz k tomu co je moji srdecni zalezitosti - tohle uz se da povazovat za house; spousta napadu

nelibi: ten hoover lead; zda se mi, ze mistama se tam nektery zvuky prosazujou na ukor jinejch - plochy kontra rytmicky nastroje

co kdybych si zkusil remix?

dendy

Příspěvek od dendy »

v PM mas link na remixpack :)

S_Bühler

Příspěvek od S_Bühler »

dendy: Seš fakt třída GJ!!! dobře se to poslouchá, je na tom vidět kus práce...

Ale mě by zajímalo v čem se taková hudba dělá:) mám zkušenost s FL a cubase SX2 + něco málo VST ale nikdy mě nenapadlo ještě udělat nějakou takou pařbu :wink: zajímalo by mě teda v čem dělá takový profi producent jako ty takovou hudbu, aspoň pokud můžeš doporučit nějaký software pls :twisted:

wire

Příspěvek od wire »

i pro me plati ze je to bliz moji krevni skupine, ale na me je to zbytecne "zamotany" a basova linka me ze zidle nezveda... na toto sem asi este moc mladej :D

dendy

Příspěvek od dendy »

s_buhler: dik:-) no "profi" nie som hudba ma nezivi tiez som iba amater ktory si obcas popri praci najde trosku casu na svoje hobby :-)

ale k otazke - no nepotesim sa, je to sice robene v SX3, ale vsetky zvuky okrem perkusii su z HW ... vacsina je generovana na yamahe AN200, ten saw-unisonovy synth v strednej casti je z nord modular G2, tak isto ako ten pitch-bend pad akord co pride potom a este take to "akoby-tb303 ku koncu" ... jo a kopak je robeny v soundforge cez simple synth a nasledne pitch evelope :-) samozrejme doefektovany v cubase (voxengo LF punch je genialny plugin na kopaky) ... jedine vysky a perkusie su sample ...

wire: zamotane to ma prekvapuje prave mne to pride strasne jednoduche a malo napadite ale chcel som aby to bolo take viac monotonne zadumane, s nie moc dramatickymi zvratmi :) no kazdemu chuti ine :) toto sa mi na hudbe paci ta relativnost a to ako odlisne tu istu vec rozny ludia vnimaju ...

dik za commenty :-)

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Fakt krasny progressive house, takovou hudbu mam strasne rad!!! Doufam,ze budu dalsi takove tracky!!!

Fractal

Příspěvek od Fractal »

líbí se mi ta basa, jak se krásně kroutí a vzdouvá - akorát bych tam pod ní někde od půlky tracku, po nějakém nájezdu přidal ještě jednu basu, to mi tam chybí - pak se to pěkně rozjede, uvidíš
Zkus klasickou fullonovou, jak máš ve starších trackách ale nepravidelně rozsekanou - prostě ať pořád nejede jako ve fullonu - vymysli jiný vzorec, jinou sequenci, udělej ji ale matnou a zakulacenou, nahoře ořež, prodluž ji. Ať nezahlcuje prostor - jen ať doplňuje tu tvoji puvodni basu, mužeš na ni dat i ozvěnu to se teď často používá

pak bych udělal více chemické ty hihaty - jsou obyčejné a imho se tam nehodí

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Fractal píše:líbí se mi ta basa, jak se krásně kroutí a vzdouvá - akorát bych tam pod ní někde od půlky tracku, po nějakém nájezdu přidal ještě jednu basu, to mi tam chybí - pak se to pěkně rozjede, uvidíš
Zkus klasickou fullonovou, jak máš ve starších trackách ale nepravidelně rozsekanou - prostě ať pořád nejede jako ve fullonu - vymysli jiný vzorec, jinou sequenci, udělej ji ale matnou a zakulacenou, nahoře ořež, prodluž ji. Ať nezahlcuje prostor - jen ať doplňuje tu tvoji puvodni basu, mužeš na ni dat i ozvěnu to se teď často používá

pak bych udělal více chemické ty hihaty - jsou obyčejné a imho se tam nehodí
Proc neudelas rovnou remix.

Remix contest :)

dendy

Příspěvek od dendy »

jasne kto chce remixovat nech sa ozve na PM ked uz som uploadoval na web remixpack pre biscuita poslem kazdemu kto bude mat zaujem :-)

Vey

Příspěvek od Vey »

Libi se mi to - a to predevsim pouzity zvuky a aranze.
Ale i presto, ze se to do tohoto stylu nehodi (jak nekteri namitaji), tak bych se nabal vyzkouset aplikovat nejakou jasnejsi a rychlejsi zmenu motivu a pak opet prechod zpet.
Jinak, jako vzdy bezva prace _)

Odpovědět