"Rec-Order" hudba z androida (nanoloop)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
ReaktoplazmAR

"Rec-Order" hudba z androida (nanoloop)

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ešte minuly rok v lete som na dovolnke spáchal za pomoci mojho android telefonu zopár trackov, v podstate vždy z toho vyšli najlepšie tie ktoré som robil čisto v nanoloop aplikácii (http://www.nanoloop.de/android/index.html).. tu su 3 z nich.. zvuky 99% vykrutené z nanoloop, mix tiež v nanoloop..
všetko som to robil na samsung sluchatkach, v tej aplikacii nie sú žiadne efekty, eq, kompresory,automatizacie, nič.. len syntaky (prip. primitivny sampler) a sekvencer, tak som sa vyblaznil aspon na tej aranži. horšie je že až doma na bednich som si všimol že tam mám velké problémy s fázami niektorých podstatných nástrojov ktoré doslova miznú !! :cry: , tak som to založil s tým že sa k tomu vrátim a opravím to, ale práve som sa rozhodol že na to prdim, tak dám tracky aspon vypočut tak ako sú.. pozor, je to psycho.. samozrejme akékolvek komenty sú vítané

tomy45

Re: "Rec-Order" hudba z androida (nanoloop)

Příspěvek od tomy45 »

Brathm, mal si na to hodit bobka :-) to sa vazne neda pocuvat. Vymen telefon alebo cojaviem co :-) ze stracas vobec s tymto cas sa ti cudujem :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

nesuhlasim s tommym... nahodou je to slusna haluz, rozhodne to ma daco do seba, na poli noisovo-induatrialnych experimentov je to uplne v norme, aj ovela vacsie divociny som pocul :-) ak sa ti to da exportnut po stopach tak si to hod do kompu, trosku sa s tym pokraj, nahod nejake filtrovacky, delaye a reverby a bude to normalne super... naviac sa mi pozdava rododendrons... su tam veci ktore su uz aranzovo karavina ale je tam aj kola svetlych momentov

mozno trosku menej by si tam mal mat toho "bordel" chaosu a dat tam nejake elementy (napriklad beat) ktore budu mat urcitu zmysluplnu strukturu a budu drzat kostru pokope... co som pocuval ine ukazky z toho nanoloopu uricte to tam ide... ono bordel / experimental najlepsie vinikne ked tie "haluze" su postavene na kostre niecoho nehaluzoidneho, trebars nejaky viac ci menej standardny beat/bass loop

ReaktoplazmAR

:D viem, je to strašnost, a bolomi jasné že to tu nijak neobstojí (aj ked zopár wonky poslucháčov mi to pochválilo) za seba možem povedat že sa mi lúbi tá skladba, zvuky ma ako-tak bavia ale hrozný je ten mix a celková tá neokresanost toho. pre mna je to spomienka na dovolenku, niečo ako pokreslený španielsky podpivník.. dal som to sem preto že sa tu stále preberajú možnosti hudby na androide, tak tu je príklad..
do kompu to exportovat z telefonu nebudem, až tak ma to nebaví.. a telefon menit kvoli tomu že sa na nom raz za rok zahrám tiež nebudem..
..slubujem že ked sem dám nabudúce track tak sa vám bude lúbit :)

lavender

Příspěvek od lavender »

zdar,
je to lepsie ako 3/4veci, ktore sa tu zvyknu prezentovat. a urcite nema zmysel robit nieco, aby si sa zapacil tejto pseudokomunite.
rob si to, co sa ti paci, to co ta naplna. o tom to je ;)

ReaktoplazmAR

:D :D hadam že si tu na fore toho ešte moc nepočul, ale som rád že sa ti to páči a dík za pochvalu..
tým "že sa im to bude páčit" som mal na mysli konkretne tomyho a dendyho nie celé forum, ale aj tak to bol len vtip..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Si ma urazil Reaktor :D

ReaktoplazmAR

ako ?

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ze len z vtipu o nas, pre nas, chces spravit pocuvatelny track :)

ReaktoplazmAR

počkaj neviem či to dobre chapeme.. :) ja som to myslel tak že další track čo sem dám sa bude tebe a dendymu lúbit a napisal som to preto lebo som už vedel aký track to bude (akurat ho sem davam :) ), vtip v tom je že "..haha, no to chceme vidiet"..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Aha, jasne :-) neva... ;-)

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Nedokazem zhodnotit, pretoze ( velmi jemne povedane ) to nie je moj styl. Len ma hrozne zaraza ( v pripade sw na muziku na android ) ten evolucny pokrok - z 8-bitoveho Z80 na 4 MHz a 48 kB RAM sme presli na 1 GHz 32-bitove procaky a 1GB a viac RAM. A furt to znie uplne rovnako ... :lol: :mrgreen:

Odpovědět