Ahoj,rad by som vam predstavil finalnu mastrovanu verziu tracku Red Lake.Trochu som vylepsil drop a piano section pretoze sa mi to zdalo byt nedotiahnute.Zaroven to bolo poslane na stem mastering ktory nebol lacny ale ked mi poslali ukazku tak som neodolal.Takze tu je ta naloz neboj sa ja nehryziem je tu priestor pre kazdy nazor .Mlcanie berem akoze je to superdokonale
Diky jammix.Bol som teda presvedceny ze track je na super mega profesionalnej urovni a nie len priemer ale tak asi som to videl inak.Viac
ma teraz trosku sere ze som vrazil brutalne prachy do priemerneho tracku.No nic zdanie obcas klame.
Inak to piano solo som hral po 5 poharikoch domacej hruskovice a par pivach.Naozaj som to kvalitne precitil
vobec som to nijak neupravoval tak ako som to zahral tak to ostalo.Mozno preto to posobi tak rozhadzane
Kdyby muzikanti dokázali střízlivě zhodnotit kvalitu svých počinů, tak by aspoň 3/4 studií musely zkrachovat
Hodnotím odvahu pustit se s tím piánem za hranice žánru, ale výsledek není dobrej. Ta pasáž působí na mě značně amatérsky.
to solo mi pride že to rozhadzala quantizácia inak tam citiť že je umysel dobrý a priemerný trance v zmysle že by sa mohol zjaviť aj v žánrovo orientovanom rádiu myslene tak.
No v mojom pripade hra alkohol podstatnu cast posudzovania vlastneho pocinu.Pomaha mi sa pozriet na vlastnu skladbu inymi ocami
Som sa rozhodol ze uz ziadnie piana ani ine hudobne nastroje do mojich skladieb tlacit nebudem.Od teraz len cisto 5 minutove drtenice nech to slape. Ano mam z toho tracku radost aj ked to nieje dokonale.Som rad ze aspon zvuk je fajn pretoze ten ma vysiel naozaj draho.Musia ma tam mat za pekneho kara
Mozno sa niekomu zda ze je obsah nudny ale verim tomu ze keby to pocul na nejakej party tak by skakal az po strop
na to aby sa skakalo po strop je potrebny pribeh a stupnovanie intenzity zazitku, alebo aj energeticky naklad. pri tvojom tracku tak ako je, absentuje oboje. on off perkusii je malo.
Alebo staci len kvalitne koliesko
Inak ja uz vlastne ani neviem ci je v dnesnej dobe potrebne do skladieb tesnat pribeh,ducha a hlavne srdce.Dost si vsimam ze toto sa z modernej elektronickej muziky uz vytratilo akoby sa vsetci viac zameriavali len na kvalitu zvuku.
Chcel by som sa vsetkym podakovat ze ste mi venovali pozornost.Vsetky nazory si beriem k srdcu a urcite mi pomozu v dalsiej produkcii.Velka vdaka.