reklama [dubstep]
-
- Profesionál
reklama [dubstep]
delal jsem takovej viral, nakonec to bezi i v telce. zadanim byl 'vyplachovej dubstep', tak takovou optikou bych to posuzoval :-]
http://www.youtube.com/watch?v=yp3H4FqS9rU
http://www.youtube.com/watch?v=yp3H4FqS9rU
Naposledy upravil(a) Brooklyn / juanita juarez dne 10 srp 2011 15:43, celkem upraveno 1 x.
Re: reklama [dubstep]
az na to, ze mi expresradio prijde jak cesky supermarkety, dobry
(taky nabizi neco co neprodava)

-
- Profesionál
dubstep je tam ted porad, az moc.biscuit píše:az na to, ze mi expresradio prijde jak cesky supermarkety, dobry(taky nabizi neco co neprodava)
Fajne
este ked naskakuje "hudba * cvak, budoucnosti * cvak" tak by som tam miesto klikov - cvakov dal kopak a snare alebo inu variantu
)))) nech uz to je na poriadok.

-
- Profesionál
to je dobrej napadtomy45 píše:Fajneeste ked naskakuje "hudba * cvak, budoucnosti * cvak" tak by som tam miesto klikov - cvakov dal kopak a snare alebo inu variantu
)))) nech uz to je na poriadok.
ad dubstep na expresu - no to cumim
mozna zkusim naladit po letech nejaky radio, i kdyz reklama me stejne donuti to vypnout 

-
- Profesionál
jestli jsi panem sveho playlistu, pak je to bez debat.biscuit píše:ad dubstep na expresu - no to cumimmozna zkusim naladit po letech nejaky radio, i kdyz reklama me stejne donuti to vypnout
ale kdyz je clovek nekde v kolektivnim poslechovym prostredi, je to myslim nejkvalitnejsi volba. (pak samo R1! ale to muze bejt v zavislosti na moderatizatorovi pro mainstreamovejsi vkus za carou.)
coz je pro me vzdy zajimava chvilka, protoze se dozvim s kym mam tu cestBrooklyn / juanita juarez píše:(pak samo R1! ale to muze bejt v zavislosti na moderatizatorovi pro mainstreamovejsi vkus za carou.)

jinak samozrejme jsem panem svyho playlistu.. akorat ho ted budu muset zase ozivit, uz je takovej vycpelej (ten v aute, kde mam nejvic casu poslouchat)

je to vtipný a čistě udělaný.
Parada!
-
Nápadité, úsmevné a znie to super... big like !
-
- Profesionál
diky!
Moc pěkné, perfektní Wobble...