Relax následníka trůnu :)
Relax následníka trůnu :)
Tak si dnes Pavlíček trochu zanahrával u mě ve studiu a tohle z toho vzniklo
Re: Relax následníka trůnu :)
To se zeptej spíš jehoWohma píše:Ivo, nechces me adoptovat?
Vyborna relaxacni muzika.
Ale v něčem mi to připomíná i moje věci. Asi bych toho měl nechat - když to zahraje i prvňák
super, moc pekne
Ivo: Tys mu nepomahal ani s "aranzi"? Ocividne umi skvele napodobovat tatu 
Jasně že jsme spolu vybrali vhodné nástroje a ty on na sebe playbackem vrstvil. Nejdřív se nahrály základní sklenice, potom k nim ty ťukané a pak už improvizace na solové nástroje (kytara, flétna) a na závěr spršky citeryWohma píše:Ivo: Tys mu nepomahal ani s "aranzi"? Ocividne umi skvele napodobovat tatu
Mikrofony - stereo pár Schoeps MK2 (omni), preamp Forssell SMP-2, reverb Lexicon PCM plugin Large Random Hall (nechtělo se mi zapínat Bricasti
Take se pridam, moc hezke. A jestli to je ciste improvizace, v takovem veku klobouk dolu. Jablko nepadlo daleko od stromu.
Ma cit . . . .
p.s. ta citera je moc hezka, jake tam je ladeni? nejaka pentatonika? Ja mam taky jednu doma, privezl jsem si ji z nemec, ale za boha ji nemuzu naladit. Stale se rozladuje (asi stare struny). a taky navypada tak hezky jako ta tvoje. Kde jsi ji kupoval?
Ma cit . . . .
p.s. ta citera je moc hezka, jake tam je ladeni? nejaka pentatonika? Ja mam taky jednu doma, privezl jsem si ji z nemec, ale za boha ji nemuzu naladit. Stale se rozladuje (asi stare struny). a taky navypada tak hezky jako ta tvoje. Kde jsi ji kupoval?
http://en.wikipedia.org/wiki/SwarmandalVlad píše: p.s. ta citera je moc hezka, jake tam je ladeni? nejaka pentatonika? Ja mam taky jednu doma, privezl jsem si ji z nemec, ale za boha ji nemuzu naladit. Stale se rozladuje (asi stare struny). a taky navypada tak hezky jako ta tvoje. Kde jsi ji kupoval?
Tu už mám nějakých 15 let, koupeno za 1500 rupií

velmi sa mi paci ten kreativny pristup
a uz si otukava aj mixovacie navyky za kompom?
a uz si otukava aj mixovacie navyky za kompom?
No jasněEXCOM píše: a uz si otukava aj mixovacie navyky za kompom?

Aby příští ukázka nebyla psytrance
Je to fajn no, myslím vzhledem k věku... Není tam samozřejmě takovej ten harmonicko - melodickej rozlet, ale uplně s toho cítím tu domovskou atmosféru brnkání si... Lepší než jít do Tesca na zmrzlinu 
Naposledy upravil(a) delay dne 07 črc 2010 12:49, celkem upraveno 1 x.
SUPER !!! to je uplne parada takto viest odmala dieta k tomu a hlavne ked vidiet ze k tomu ma vztah a bavi ho to...
ivo: no mohol by si mu popustat aj ine zanre aby si spravil vacsi rozhlad
tak ten psytrance na zaciatok nieje zly napad
alebo teda aspon psy-chillout, take sphoongle by ho mohlo chytit
)
ivo: no mohol by si mu popustat aj ine zanre aby si spravil vacsi rozhlad
Co myslíš že hraje na těch klávesách ?dendy píše:
ivo: no mohol by si mu popustat aj ine zanre aby si spravil vacsi rozhladtak ten psytrance na zaciatok nieje zly napad
alebo teda aspon psy-chillout, take sphoongle by ho mohlo chytit
)