Rhytmo Bros - Laura
Rhytmo Bros - Laura
Ahoj.
Dovoluji si Vás seznámit s novým projektem, který vznikl dnes. vznika s ním i nová písnička. Můj mladší bráška se chtěl také realizovat a chtěl natočit nějakou písničku. Lehce inspirováni Kanye Westem a jeho pitchcorrectem, který tady všechny štve, jsme se do toho teda pustili;) takže zpěvák je o tři roky mladší bro, já dal do kupy vše ostatní.
podívejte na http://www.myspace.com/rhytmobros
vše dobré, t.
Dovoluji si Vás seznámit s novým projektem, který vznikl dnes. vznika s ním i nová písnička. Můj mladší bráška se chtěl také realizovat a chtěl natočit nějakou písničku. Lehce inspirováni Kanye Westem a jeho pitchcorrectem, který tady všechny štve, jsme se do toho teda pustili;) takže zpěvák je o tři roky mladší bro, já dal do kupy vše ostatní.
podívejte na http://www.myspace.com/rhytmobros
vše dobré, t.
Je to moc příjemný, akorát bych tam tu korekci na hlase nenechával porád, treba jen do toho hlavního motivu. A kdyby tam byl i jinej cistej hlas, tak by se nic nestalo... Hudba by mohla být méně statická, ale verím, ze to se do budoucna změní... Hodne štěstí a úspechů...
Čím je to tedy dělané? Autotune?
Čím je to tedy dělané? Autotune?
ahoj. dekuju:) no, do radia to jeste neni a asi nebude. spis je to delane jen tak pro radost.. rad jsem si zkusil udelat jiny styl a zjistit, jak na tom jsem jinde.) a myslim, ze naucit se da lecos i na jinych zanrech. trochu jsem to jeste v dnesni ctvrthodince doladil zvukove, melo by to byt uploadovane. kompozicne jsem to zatim nemenil, nebyl cas..
delay: je to delane tak trochu krkolomne. jeste totiz zapasim s tudyho SSLkem, takze predzesilovac nemam jeste v provozu tak poustim rovnou mikrofon do Nord Modular G2, a rovnou to nahravam. takze ted nemam ani moznost nahravat cisty hlas, protoze u prevodniku preamp nemam. ale jiz brzy by to melo byt hotove.
ad hlas: jasne, je to braska, a nasi rodine nebyla nadelena nejak zajimava barva hlasu:) tak kdybych mel s timhle snad nejake vaznejsi zamery, tak bych asi hledal, ale zatim to je jen tak, jak rikam, pro radost..
dekuju, t.
delay: je to delane tak trochu krkolomne. jeste totiz zapasim s tudyho SSLkem, takze predzesilovac nemam jeste v provozu tak poustim rovnou mikrofon do Nord Modular G2, a rovnou to nahravam. takze ted nemam ani moznost nahravat cisty hlas, protoze u prevodniku preamp nemam. ale jiz brzy by to melo byt hotove.

dekuju, t.
psk501: diky, v pohodě;) genius bohuzel nejsem.. a od timbalanda se budu muset taky neco jeste priucit.)
upman: dekuju. je to fakt na rychlo, az se k tomu budu treba nekdy vracet, zkusim s tim urcite jeste neco inteligentniho udelat. zatim mam v planu cele to prezpivat a predelat celou instrumentalku;)
upman: dekuju. je to fakt na rychlo, az se k tomu budu treba nekdy vracet, zkusim s tim urcite jeste neco inteligentniho udelat. zatim mam v planu cele to prezpivat a predelat celou instrumentalku;)