Rhytmo Bros - Laura

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
orbis

Rhytmo Bros - Laura

Příspěvek od orbis »

Ahoj.

Dovoluji si Vás seznámit s novým projektem, který vznikl dnes. vznika s ním i nová písnička. Můj mladší bráška se chtěl také realizovat a chtěl natočit nějakou písničku. Lehce inspirováni Kanye Westem a jeho pitchcorrectem, který tady všechny štve, jsme se do toho teda pustili;) takže zpěvák je o tři roky mladší bro, já dal do kupy vše ostatní.
podívejte na http://www.myspace.com/rhytmobros
vše dobré, t.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

hele mas fakt talent :-) je to dobry si myslim na takovou rychlokvasku.. slycham horsi veci jako finalni produkci i v radiich.

drzim palce :-)

Vey

Příspěvek od Vey »

hehh .. dobry! _)

delay

Příspěvek od delay »

Je to moc příjemný, akorát bych tam tu korekci na hlase nenechával porád, treba jen do toho hlavního motivu. A kdyby tam byl i jinej cistej hlas, tak by se nic nestalo... Hudba by mohla být méně statická, ale verím, ze to se do budoucna změní... Hodne štěstí a úspechů...

Čím je to tedy dělané? Autotune?

orbis

Příspěvek od orbis »

ahoj. dekuju:) no, do radia to jeste neni a asi nebude. spis je to delane jen tak pro radost.. rad jsem si zkusil udelat jiny styl a zjistit, jak na tom jsem jinde.) a myslim, ze naucit se da lecos i na jinych zanrech. trochu jsem to jeste v dnesni ctvrthodince doladil zvukove, melo by to byt uploadovane. kompozicne jsem to zatim nemenil, nebyl cas..
delay: je to delane tak trochu krkolomne. jeste totiz zapasim s tudyho SSLkem, takze predzesilovac nemam jeste v provozu tak poustim rovnou mikrofon do Nord Modular G2, a rovnou to nahravam. takze ted nemam ani moznost nahravat cisty hlas, protoze u prevodniku preamp nemam. ale jiz brzy by to melo byt hotove.:) ad hlas: jasne, je to braska, a nasi rodine nebyla nadelena nejak zajimava barva hlasu:) tak kdybych mel s timhle snad nejake vaznejsi zamery, tak bych asi hledal, ale zatim to je jen tak, jak rikam, pro radost..
dekuju, t.

orbis

Příspěvek od orbis »

:) tak teda 3 tecky ...
Naposledy upravil(a) orbis dne 18 led 2009 13:48, celkem upraveno 1 x.

delay

Příspěvek od delay »

Naposledy upravil(a) delay dne 19 led 2009 17:58, celkem upraveno 1 x.

psk501

Příspěvek od psk501 »

Instro je otřesne, sory:D

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Dobry, peknej popik - chybi mi tam nejakej podtext (neco jako lead v pozadi) + ma to houpavej rytmus, takze bych zamakal na slapavy base.

orbis

Příspěvek od orbis »

psk501: diky, v pohodě;) genius bohuzel nejsem.. a od timbalanda se budu muset taky neco jeste priucit.)
upman: dekuju. je to fakt na rychlo, az se k tomu budu treba nekdy vracet, zkusim s tim urcite jeste neco inteligentniho udelat. zatim mam v planu cele to prezpivat a predelat celou instrumentalku;)

Odpovědět