Room dancer

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
divokymoriak

Room dancer

Příspěvek od divokymoriak »

Najde sa tu slobodna dusa ktora dokaze slobodne ohodnotit tento track?

biscuit

Re: Room dancer

Příspěvek od biscuit »

jenom si dovolím vysvětlit rétoriku. slobodná duša = naozajstný kokot, ktorý nespozná notorického zakladateľa nových účtov nielen na ezone, ale aj na soundcloude, protonmaile, gmaile atď.

máme dobu, kdy svobodná vyjádření konečně začala zaznívat i navzdory vážným rizikům. takže 6amblere, іди на хуй!

divokymoriak

Tak toto je celkom zaujimave pan biscuit ale myslim ze si si pomylil vlakno nie?Tema je ohladom traku a nie dozrievajucej paranoje.
Ale ak ta to potesi vobec sa na teba nehnevam.

Mam tu mastrovanu verziu.
Ak sa tu najde niekto kto sa dokaze vyjadrit k teme budem velmi poteseni pretoze specialne na nazore tohoto tracku mi celkom zalezi
.Ak sa niekto vyjadri tak potom prezradim tajomstvo. :)

vasek

Příspěvek od vasek »

Spíš bys měl vyhlásit odměnu za doposlouchání celého tracku. Je to neskutečná nuda.

divokymoriak

Ahoj vasek dakujem a vazim si,ze si to vydrzal az do konca.Tak ako som slubil tak vam prezradim
tajomstvo.
Cely tento track som vytvoril v lese po litri vina na telefone asi za 2 hodiny.Tato apka sa vola fl studio mobile.Zaujimal ma nazor pretoze ma celkom prekvapila tato mobilna aplikacia.Mozno to je nuda ale sa mi zda ze zvuk je na profesionalnej urovni.Mozno kebyze tracku venujem viac casu bol by na urovni.Mam pocit ze moj mobil by kludne nahradil moj superdrahy DAW v mojom pocitaci.Sokujuce.

vasek

Příspěvek od vasek »

Co je na tom šokující? Že jsi splácl na mobilu něco bez hlavy a paty? To už tu bylo a docela dostkrát.
Zkus radší přemýšlet na muzikou, jestli ji chceš tvořit. Tvořit a kopírovat patterny není skládání hudby.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

A mozno keby si nemal v sebe liter vina , by sa ti to ani nezdalo take dobre ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

superdrahy daw supertalentovaneho producenta. nepochopitelna mira trapnosti :-)

divokymoriak

Pytkin lenze ja ked som triezvy tak ani pocitac neviem zapnut nie to este nieco vytvorit.
Tato skuska na mobile predchadzala rozhodnutiu ze uz asi naozaj koncim s produkciou.
Biscuit teba by som sa chcel opytat ako mojho dlhorocneho kamarata ktory pocul odomna asi vsetky skladby.bolo to vzdy na hovno?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nemůžeš si založit jednu identitu a u té setrvat, ať každý může sledovat a chápat to co děláš v kontextu? osobně mi nevadí, že jsi dostal za něco ban a nedá ti to a pořád se sem vracíš. dokonce bych navrhoval to i obecně ignorovat, když se začneš chovat jako každej jinej normální člen.

rozhodně jsem od tebe neslyšel všechno, ne vždy mám sílu si od tebe pouštět novinku pod novým alter egem a ezone nickem. ale určitě si nemyslím, že bylo vždy všechno na hovno. sem tam je slyšet nějaký pokrok, někdy i nápad a někdy ti to i docela hezky hraje. podle mě tomu ale chybí to hlavní - a možná je to jen chyba u mě - ale já z toho většinou moc necítím žádnou duši, žádnou radost, žádný "lidský teplo" - resp. ne v takový míře, jakou bych si představoval. možná je za tím i to tvoje chorobné odosobňování se a podivné pózérství (nevím do jaké míry je to recese a do jaké míry jsi to ty sám), které jakékoliv hudbě předává vždycky jen podivnou pachuť. ale je to jen můj pohled skrz internet...

divokymoriak

Ahoj biscuit urcite to skusim.
Dakujem ze si mi to takto zhrnul a viem co mi tym chces povedat.Ja sam na sebe pozorujem ze sa dostavam do akejsi produkcnej hmly a poslednu dobu uz len hladam akesi smiesne alternativy napriklad ako tato mobile appka v domneni ze ma znej dostane.Mam pocit ze je cas sa zacat uberat inym smerom a najst si ine hobby.Uz som popredal cele moje domace hudobne studio jedine co mi este ostalo je pocitac,superdrahy daw a supertalent.Kym najdem kupcu na daw mozno este stihnem dokoncit nejaky svetovy hit. :)

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

z mojho pohladu je chyba sa fosusovat na ciel (svetovy hit), ked je to skor o tej ceste.

divokymoriak

mas pravdu odkedy som sa zacal plnohodnotne zameriavat na tento ciel(svetovy hit) vietor v mojich plachtach zacal akosi slabnut.Ale co mam robit?Treba zarobit na dochodok.

Odpovědět