s0lid - Hardware error

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
solid_junkie

s0lid - Hardware error

Příspěvek od solid_junkie »

Zdravim ludia,
po dlhsom case sem davam novy track, tentoraz tvrdsieho razenia..

s0lid - hardware error

Co vy nato?

DIky za commenty:
Naposledy upravil(a) solid_junkie dne 26 bře 2008 15:40, celkem upraveno 1 x.

toxin

Příspěvek od toxin »

čau

poslouchám ve škole na sluchadlech takže může být můj posudek zlehka zkreslen večer ještě posledhnu na bednách...

Intro v klídečku...Ale nesedí mi tam nějak snar příjde mi málo údernej kopák neslyším skoro vůbec za to slyším přemíru hajtek...Celkově mi to příjde fakt hodně monotoní.navíc mi tam v některých pasážích vadily ty zvuky ve stereu...ale jako není to tak špatný :wink:.příště to neházej na edisk spoustu lidí to odradí zkus třeba www.uloz.cz...

solid_junkie

Příspěvek od solid_junkie »

toxine.. dikez za kritiku, co sa tyka tej monotonnosti, tak chcel som urobit taku tanecnejsiu vec, tak snad sa tam trocha monotonnosti toleruje :)

co sa tyka zvuku tak tam su urcite rezervy, budem to musiet znova zmixovat, pretoze sa to uz ani mne nepaci 8) .

btw, mp3 je uz ulozena na inom zdroji tak by to malo ist tahat bez problemov..

toxin

Příspěvek od toxin »

čau
tak poslouchám na b2030a a hajtky sou rozhodně moc nahlas snar je uplně tragickej zkusil bych si pohrát s vrstvením já to ale taky neumím...prostě jen konstatuju fakta :wink: kopák slyším ted líp...co se té monotonosti týká víš mohl sis vyhrát s beatem jinak přelámat atd atd bassa taky nemusí hrát pořád dokolečka to samé hmm ? jináč škoda že ostatní nepřipojí svůj komentář myslím že by ti pomohli daleko víc než já...čau

psk501

Příspěvek od psk501 »

Tak prvne od 15khz nahoru nic nehraje. Po tom dlouhem intru sem cekal ze se to jako poradne rozjede a vono prd, takze to intro bych asi dost ztlumil. Jinak me tam dost serou ty zvuky co lezou moc do sterea. Kopak vubec neni slyset, srotak taky neni nic moc, hudebne se mi neco libi vic neco min ale to je subjektivni vec do toho ti kecat nebudu. Celkove je to dost bordel, vsechno co neni beat nebo basa bych ztlumil.

Odpovědět