co jsou to modré a co červené zvuky??Acid Punk píše: (jeste bych dodal, ze tam mas takove nejake modre zvuky.. nevim proc, ale pripadaji mi modre.. co delam ja je zase vetsinou cervene, ale mozna mi to tak jen pripada pod vlivem pohledu na eeeeezoun![]()
S_Bühler - Dreams
Nekdo ma hudebni sluch.. no a nekdo vidi zvuky barevne...S_Bühler píše:co jsou to modré a co červené zvuky??Acid Punk píše: (jeste bych dodal, ze tam mas takove nejake modre zvuky.. nevim proc, ale pripadaji mi modre.. co delam ja je zase vetsinou cervene, ale mozna mi to tak jen pripada pod vlivem pohledu na eeeeezoun![]()
![]()
ja hudebni sluch nemam, takze vysledek teto tajenky je...
zítra založím pro tohle téma novou diskusy - teda pokud nenajdu cokoliv na ezone kde by sa tato debata už rozeběhla. myslím si že vnímání hudby a zvuků ať už je baervné nebo nebarevné nesouvisí moc s mojema trackamaAcid Punk píše:A jak teda zvuky vnimas?S_Bühler píše:no dobré dovolil bych si jako autor této diskuse uzavří debatu ohledně barevnosti zvuku![]()
pokud chcete můžem se přesunout na toto téma jinam, ale tady je to poněkud OT páč pro mě jsou všechny zvuky nebarevný
Ok sorry, tak me(nas) kdyz tak promaz, jeste jednou sorry.S_Bühler píše:zítra založím pro tohle téma novou diskusy - teda pokud nenajdu cokoliv na ezone kde by sa tato debata už rozeběhla. myslím si že vnímání hudby a zvuků ať už je baervné nebo nebarevné nesouvisí moc s mojema trackamaAcid Punk píše:A jak teda zvuky vnimas?S_Bühler píše:no dobré dovolil bych si jako autor této diskuse uzavří debatu ohledně barevnosti zvuku![]()
pokud chcete můžem se přesunout na toto téma jinam, ale tady je to poněkud OT páč pro mě jsou všechny zvuky nebarevný
ježíš v pohoAcid Punk píše:Ok sorry, tak me(nas) kdyz tak promaz, jeste jednou sorry.S_Bühler píše:zítra založím pro tohle téma novou diskusy - teda pokud nenajdu cokoliv na ezone kde by sa tato debata už rozeběhla. myslím si že vnímání hudby a zvuků ať už je baervné nebo nebarevné nesouvisí moc s mojema trackamaAcid Punk píše:
A jak teda zvuky vnimas?