Acid Punk píše:
(jeste bych dodal, ze tam mas takove nejake modre zvuky.. nevim proc, ale pripadaji mi modre.. co delam ja je zase vetsinou cervene, ale mozna mi to tak jen pripada pod vlivem pohledu na eeeeezoun
Acid Punk píše:
(jeste bych dodal, ze tam mas takove nejake modre zvuky.. nevim proc, ale pripadaji mi modre.. co delam ja je zase vetsinou cervene, ale mozna mi to tak jen pripada pod vlivem pohledu na eeeeezoun
co jsou to modré a co červené zvuky??
Nekdo ma hudebni sluch.. no a nekdo vidi zvuky barevne...
ja hudebni sluch nemam, takze vysledek teto tajenky je...
no dobré dovolil bych si jako autor této diskuse uzavří debatu ohledně barevnosti zvuku pokud chcete můžem se přesunout na toto téma jinam, ale tady je to poněkud OT páč pro mě jsou všechny zvuky nebarevný
S_Bühler píše:no dobré dovolil bych si jako autor této diskuse uzavří debatu ohledně barevnosti zvuku pokud chcete můžem se přesunout na toto téma jinam, ale tady je to poněkud OT páč pro mě jsou všechny zvuky nebarevný
S_Bühler píše:no dobré dovolil bych si jako autor této diskuse uzavří debatu ohledně barevnosti zvuku pokud chcete můžem se přesunout na toto téma jinam, ale tady je to poněkud OT páč pro mě jsou všechny zvuky nebarevný
A jak teda zvuky vnimas?
zítra založím pro tohle téma novou diskusy - teda pokud nenajdu cokoliv na ezone kde by sa tato debata už rozeběhla. myslím si že vnímání hudby a zvuků ať už je baervné nebo nebarevné nesouvisí moc s mojema trackama
A jak teda zvuky vnimas?
zítra založím pro tohle téma novou diskusy - teda pokud nenajdu cokoliv na ezone kde by sa tato debata už rozeběhla. myslím si že vnímání hudby a zvuků ať už je baervné nebo nebarevné nesouvisí moc s mojema trackama
Ok sorry, tak me(nas) kdyz tak promaz, jeste jednou sorry.
Ok sorry, tak me(nas) kdyz tak promaz, jeste jednou sorry.
ježíš v poho takhle jsem to nemyslel, jenom chci toto téma řešit někde kde přijde víc lidí - ne jenom jako komentář k trackům nějakýho trapáka jako jsem já