Semblance demo
Semblance demo
zavital u mna Semblance, tak v ramci svojej tradicie som zbuchal kratke demo
vsetky zvuky okrem kopaka su zo semblance.. samozrejme musel som tam hodne rezat EQ, lebo z toho lezu tak siroke zvuky ze napchat ich viac do mixu je celkom problem 
Re: Semblance demo
To mas realnu skatulu alebo to je nejaky plugin do telefonu ?
Tie zvuky su take surove, chcelo by to trosku okorenit
Tie zvuky su take surove, chcelo by to trosku okorenit
Naposledy upravil(a) bassline dne 16 bře 2014 23:38, celkem upraveno 1 x.
./bazar/analogue-solutions-semblance-t20804.html
ten kus takto cestuje?
Dendy, mohol by si pustiť tie isté sekvencie cez iSem?
dedko no skusim ale to bude zlozite.. nemam nikde posnacene nastavenia takze by som musel tie zvuky znovu nakrutit.. ale skusim spravit taku porovnavacku niekedy ... pocitovo pri toceni zvukov, a priznavam to velmi nerad, mi to oproti iSEM pride vyrazne viac v kope, pevne, prierazne...
bassline: to je hw samozrejme, poctivy analog
)) niesu umyselne efektovane, jedine ekvalizovane aby sa vpratali do mixu.. ale neviem co myslis pod korenenim, mozno v inom zanri ano, tu su presne take ako maju byt 
bassline: to je hw samozrejme, poctivy analog
Noo niektore zvuky si vyslovene ziadaju aspon chorus 
Skus urobit este nejake demo na menej klasicke zvuky ak sa ti bude chciet
Pozeram ze to ma aj FM a morfable filter, zaujimalo by ma ako znie ten notch na nejakom sytom spodnejsom zvuku. Skus urobit nejake FM basy tiez.
Skus urobit este nejake demo na menej klasicke zvuky ak sa ti bude chciet
Pozeram ze to ma aj FM a morfable filter, zaujimalo by ma ako znie ten notch na nejakom sytom spodnejsom zvuku. Skus urobit nejake FM basy tiez.
Naposledy upravil(a) bassline dne 17 bře 2014 08:58, celkem upraveno 2 x.
tak on chcel spravit ukazku , ako to hra DRY .. vsetci vieme , ako to bude hrat , ked prida chorus a ine efekty .. dema sa vzdy robia s EFFECTS OFF