Shimi
Shimi
Zdravím, chtěl bych Vám ukázat mou tvorbu a zajímá mně Váš názor. Děkuji 

- Přílohy
-
- Shimi 228.mp3
- (2.97 MiB) Staženo 125 x
Re: Shimi
kdyby to melo osmibitovej zvuk, pripominalo by mi to demoscenu... pisnicka to neni uplne blba ve smyslu hudebniho napadu (na druhou stranu ani zadna pecka). nicmene to bychom se bavili o hudbe, ktera tu vychazela z trackeru pred dvaceti a vice roky. s dnesnima moznostma a dnesnima hudebnima trendama ten tvuj vytvor moc nechapu a ani nevim kam si ho zaradit. co se tyce zvuku a vyberu instrumentu je to dle myho naprostej prusvih.
z pozitivniho hlediska - mas to ale kam posouvat...
z pozitivniho hlediska - mas to ale kam posouvat...
Díky za upřímnou kritiku..Tady mam ještě jednu skladbu, dle mého soudu lepší...
ja to vidim porad docela podobne. zvuku by prospelo zbavit ho ty chemie (min reverbu) a snazit se ho ohnout k prirozenosti - teplejsi barvy... celkove i vic zvukomalby, praci s nastrojema ve smyslu dynamiky (aby vse nebylo furt tolik nahore a vepredu), ale aby se to hejbalo, prolinalo, plynulo a protejkalo
ze zacatku bych taky mozna doporucil zapomenout na kompresory... naopak, hrat si treba s delayema, echama, zvuky i efekty v case modulovat a ohybat... kazda stopa, pak musi sama o sobe hrat dobre a stavnate, ale zaroven to musi i zapadat vsechno do sebe. hrat si se zvukem. je to vlastne samostatna disciplina vedle poskladani not, ale u tehle zanru, kde je vse harmonicky porad na miste a motivy jsou loopovity, je nezbytny tam davat ten zivot jinak.
btw. co mas za poslech? a co mas rad a poslouchas a nejak se v tom momentalne inspirujes?

btw. co mas za poslech? a co mas rad a poslouchas a nejak se v tom momentalne inspirujes?
tu prvu priloženu mp3ojku som mal omylom zacyklenu vo winampe
odbehol som koli telefonatu a ked som sa vratil .. som si chvilu neuvedomil že mi hrá tunajší track dookola ..teda chcem povedať že to nepôsobilo rušivo.. ale pri sustredeni sa na to , to vyznelo trochu začiatočnicky .. melodie a tak.
treba ale povedať že skušam čerstvo kupeny hifi zosik a mal som zapnuty loudness

treba ale povedať že skušam čerstvo kupeny hifi zosik a mal som zapnuty loudness