Shockwave - Music Is Life (Temperance Remix)
-
Shockwave - Music Is Life (Temperance Remix)
ahojte tady davam na ukazku muj viteznej remix contest,z celeho remix packu jsem pouzil jen vocal,zatim to diffuzion records dali jako teaser,,,,pak jsem dam celou verzi,,diky za komentKick-Drumazon.Lead-Sylenth,Ni Massive,Spire.Screeches-Ni Massive,Sylenth.Percusion-Drumazon.Vocal original od Shockwave.Pads-3 osc.Distortion-Clip distortion,Izotope Trash2,Camelcrusher,Camelphat3,Tone2 Filterbank
Naposledy upravil(a) noiseartmedia dne 22 bře 2015 12:23, celkem upraveno 3 x.
temperance
Re: Shockwave - Music Is Life (Temperance Remix)
Paci sa mi ta melodia co hraje lead + tie elektroidne tom-toms v prechodoch. Vokal mi pride ale gycovy a leady su na moj v kus az prilis zvukovo "narvane". Ale to bol asi zamer, takze OK. Rad by som vypocul celu verziu 

-
az bude full tak sem hodim,,,oni pripravujou album na duben,,,od pondelka se vsechny tracky tady z toho albumu mastrujou,,jinak ty leady jsou distorzovane a chteli abych udelal vyssi frequence kvuli crispier.jinak to vychazi u Holandskeho Dutch Master..to je holandsky Hardstyle profesional ktery se taky v Hardstyle pohybuje opravdu dlouho.jinak kick jsem si delal v Drumazonu,vocal je origos od Shockwave,,,lead Sylenth 1,NI Massive,Spire,screeches jsem delal v Sylentu a v Massivu.Distorze Izotope Thrash2,Camel crusher,Camelphat3.Eq \fabfiletr pro q
temperance
-
bassline...ten vocal je original od Shockwave,,je pravda ze jsem ho mohl upravit a lip si s tim vyhrat,,,ale mel jsem jen tri dny tady na ten remix tak jsem byl rad ze jsem to stihl do terminu,,,jinak takovej styl vocalu se hodne pouziva v hardstyle anthemech,,,,
temperance