Silentstressor / Fractal - ze šuplíku
Re: Silentstressor / Fractal - ze šuplíku
Mně se to líbilo. Není ale jednoduchý takovýhle věci poslouchat, pokud člověk zrovna na to vyloženě nemá náladu.
První psytrenky po cca 12 letech, ne že by mě to začlo zrovna zase bavit, ale tohle jsem si užil
-
geomystery
Napodruhe na sluchatka v pohode. Trochu me drazdi ta nosna melodie, ale je to zkousnutelne. Basa jak meni pitch tak meni i hodne intenzitu, asi hodne EQ? Jinak bavilo.
Ta melodie nosná - v jakém smyslu dráždí? Není po chuti? Moc nahlas? Chybí "předehra"?
-
geomystery
Noty, nedavaji mi melodicky smysl. Takze spis ze neni po chuti. Ale jak se tam pak podruhe opakuje tak uz to vlastne smysl dava. Spis je to takove hodne zvlastni, ale to fakt v tomhle zanru neni podstatne.
Je to netradiční. Ono to náhodou vylezlo z kláves a pak se mi líbilo jak se na tom dá houpat, kdyz pod tím vrní monotónně ten synth a basa. Je to i dobře zapamatovatelné. Určitě jsem se spíše zaměřoval na trance taneční efekt, než na nějakou vhodnost nebo smysl. Je pravda, že se to tam na první dobrou nehodí. Ale "zvláštní" je tady plus 
Další kostlivec za skříně. Tentokrát příjemnější, na nervy i na tanec...
-
geomystery
Tak tohle je naprosto bez výhrad, přesně můj vkus, do puntíku. Respekt !
Tak to jsem rád, že jsem se trefil. Není to úplně to v čem se vyžívám, ale čas od času mám chuť na něco takového uměřenějšího. Základ tracku - pár taktů rytmiky, kopák, basy a hlavní synthy jsem začal opravdu opravdu dávno. Odhaduju to na cca 14 let! Minulý rok jsem to dokončil a teď jsem už jen udělal závěr a mastering 
Přírustek do sbírky dělání pro radost
neurazí..
také retro nostalgie.
to ty si mal taký video klip kde boli nejaké mašiny vo fabrike v rytme video? mi to pripomína
to ty si mal taký video klip kde boli nejaké mašiny vo fabrike v rytme video? mi to pripomína
mašiny vo fabrike a v rytme? to už by bylo asi moc velké psycho