So-im-moo-ne-c-oa-s-t-l-in-e2
- soimmo_two
So-im-moo-ne-c-oa-s-t-l-in-e2
Bavím se te? tady tím, ale už m? to p?estává bavit, tak to dávám ven:
Jirka Štolfa
Re: So-im-moo-ne-c-oa-s-t-l-in-e2
Jako soundtrack k vhodné gamese by mě to rozhodně bavilo.
- soimmo_two
--
Vpodstate tam nemas ziadnu konkretnu melodiu/harmoniu. Iba to tak abstraktne plynie a takyto nekonkretny styl kompozicie ja nemam rad. Mne sa pacili tvoje stare veci, napr. Last Drama
, tam si mal pekne motivy, ktorych sa clovek pri pocuvani chytil a dobre sa to pocuvalo.
Vpodstate tam nemas ziadnu konkretnu melodiu/harmoniu. Iba to tak abstraktne plynie a takyto nekonkretny styl kompozicie ja nemam rad. Mne sa pacili tvoje stare veci, napr. Last Drama

- soimmo_two
Jo, tak to už je nenávratně pryč. Čas běží dál a významy se posouvají. A mě baví už něco úplně jiného. Každopádně díky za pohled zvenčí.
Jirka Štolfa
To je skoda
. Akurat som si minule prezeral hudobny material ktory som mal od Teba ked som robil ten remake LD. A musim povedat ze je to pekna zbierka hudobnych pasazi jednotlivych akustickych nastrojov. Mam to pekne posekane a rozdelene na casti
. Este by sa to dalo velakrat pouzit cez sampler v novych trackoch
.

- soimmo_two
Třeba se k tomu štajlu někdy vrátím. Člověk nikdy neví kam ho ta hudba zavede.
Jirka Štolfa
- soimmo_two
Každopádně chápu, že tohle, čím se teď bavím tady nebude po chuti asi hodně lidem, ale tak je to vždycky a nemá cenu si s tím lámat hlavu. Spíš mě zajímá jestli je někdo takový blázen jako já a líbí se mu něco takového.
Jirka Štolfa
Vrat sa a rozvijaj tosoimmo_two píše:Třeba se k tomu štajlu někdy vrátím.

--
Naposledy upravil(a) bassline dne 08 bře 2013 20:19, celkem upraveno 2 x.
toto ma nebavi... take prazdne, nic sa tam nedeje... vacsina veci co som od teba pocul bolo ovela zaujimavejsich...
- soimmo_two
Vidíš a přesto ten track miluju nejvíc z toho, co sem doposud udělal. Je to pro mě no.1
Jirka Štolfa
-
Myslím že tě to přestalo bavit moc brzo.Podle mýho hodně slušnej základ...ale je tam toho prostě málo.Třeba jak tam začne lítat ta moucha na 4:54...tak těmahle zvukama by to mohlo být protkané důsledně.Na druhou stranu zvuk máš skvělý.
- soimmo_two
Mě to nepřestalo bavit. Mě to furt baví. A ta moucha je taky můj favorit. 

Jirka Štolfa
- soimmo_two
Pokud se Vám to zdá jako slušný nedodělaný základ, tak vesele samplujte o 106. Je to v licenci CC Attribution, takže no problem.
Jirka Štolfa
Se k tomu vracím už asi po třetí, některý takový elektro minimalistický věci se mi líběj, nějak vzdáleně asi vnímám co cítíš, ale myslím že to je hlavně proto, že znám i tvojí starší tvorbu, takže vím co máš za sebou. Za mě je to dobrý, melodie by to asi zrušila, ale samotnej poslech je to trochu tísnivý...