Soimmo - Breaking Down The Walls LP
Re: Soimmo - Breaking Down The Walls LP
Uplna pohoda. Vzdycky to tady rychle proklikavam a tohle me donutilo zustat. Prijde to mi jako standartni veci z DI.FM Chillout. Dobre poraranzovane, dobre nastroje, sitar je pekny, prostorotvorba uplne v pohode. Je tam slabsi ta kytara, ale co to je za track nevim, protoze mi to nejak splyva v jedno. Kdyby to melo byt fakt profi i zvukove, asi by to chtelo zapojit naky analog outboard nebo aspon analog mastering. Jen mu nazor.
Intofinity ta mi připadá v pohodě a Way Under Clouds tam mi trochu vadí vyčnívající piánko jinak dobréSoimmo píše:Které třeba ?peeetras píše:Některé tracky sou velmi povedené dle mého.
362
tak sem poslouchal cestou domu z prace a musim rict , že se mi to fakt líbí..
jeste jednou díky za přijemný poslechový album..

Děkuju. Máš asi pravdu. Někdy by to chtělo nějaké věci trochu nabarvit analogovýma barvama. Chytlo by to víc objemu a jakože uvěřitelnosti. Bohužel většinu času věnuju komponování a hraní, takže mi nezbývá moc času na vydělávání na analogové krabice nebo placení studia. Časem...pete ness píše:Uplna pohoda. Vzdycky to tady rychle proklikavam a tohle me donutilo zustat. Prijde to mi jako standartni veci z DI.FM Chillout. Dobre poraranzovane, dobre nastroje, sitar je pekny, prostorotvorba uplne v pohode. Je tam slabsi ta kytara, ale co to je za track nevim, protoze mi to nejak splyva v jedno. Kdyby to melo byt fakt profi i zvukove, asi by to chtelo zapojit naky analog outboard nebo aspon analog mastering. Jen mu nazor.
Jinak my jsme se vlastně jednou setkali i osobně. Kupoval jsem od tebe černý Akai MPC1000. Už je to sice pár let ale pořád si to pamatuju. V Olomouci.
Díky za poslech a názor.
Heej, díky žes to napsal, já sem s tím piánkem pořád bojoval, ale nakonec sem to nechal tak.peeetras píše:Intofinity ta mi připadá v pohodě a Way Under Clouds tam mi trochu vadí vyčnívající piánko jinak dobréSoimmo píše:Které třeba ?peeetras píše:Některé tracky sou velmi povedené dle mého.
Jsem poctěn a vážím si toho. Díky!Prvotsky píše:tak sem poslouchal cestou domu z prace a musim rict , že se mi to fakt líbí..jeste jednou díky za přijemný poslechový album..

Soimmo: jo, a jeste ho mas?
Nezlob se, ale ten Akai mi nak vypadnul z pameti. Matne si vzpominam na lidi co brali Microkorga, Juno, Prophet, Norda, ale ty jsi asi nenapadny 

Prodal jsem ho pár týdnů po té. To byly doby, kdy jsem HW měnil jak ponožky.pete ness píše:Soimmo: jo, a jeste ho mas?Nezlob se, ale ten Akai mi nak vypadnul z pameti. Matne si vzpominam na lidi co brali Microkorga, Juno, Prophet, Norda, ale ty jsi asi nenapadny
Celé jsem to provedl značně rychle, protože jsem měl čekající ženu v autě (čekající na mě, ne dítě). Proto sis mě ani nestihl zapamatovat.

Díky