Soimmo - Camonara
Soimmo - Camonara
Trocha nové šílenosti. Tak bacha na hlavu !
Naposledy upravil(a) Soimmo dne 12 pro 2011 17:50, celkem upraveno 1 x.
Re: Soimmo One - Camonara
Hele mě to baví , doved bych si tam představit trochu breakbeatovější bicí místama , ale jako track mě to baví, akorát ty pasaže se zpěvem mi přídou malinko falešný .Jinak dobrý
Hele, je to myšleno naprosto upřímně.
A sem rád, že to někoho baví. Díky.

ses mistr atmosfer, ale ten zpev by chtelo vyladit, lehce taha za usi...
Až budu mít chvilku tak to zkusím přezpívat... Jako dát tam pitch-corection můžu, ale pak to ztratí atmo. A nebo si na to člověk zvykne a řekne si, že to tak má být a je to.
Myslím, že to ještě není úplně hotové a šahat na to každopádně ještě budu.

Estě bych se zeptal :ty nástroje co tam maš sou z compu? (plugins?) ,nebo tam maš i něco živýho ? Z čeho jedeš ty rhodesy a ten sitár třeba ? , ty živý nastroje zněj pěkně .
Sitár, kytara (akustická) a hlas sou nahrávané přes Beyerdynamic MC930 a Apogee Duet přímo do Logicu. Zbytek interní nástroje co má Logic naklepané přes Studiologic VMK. Rhodesy tam pokud vím žádné nejsou. Leda vibrafon.
ty jo pěkný..... dík
Sitar je docela dobře nahraný a zahraný - na český poměry. Co máš za sitar? Skladba má hezký místa, myslím, že bych to mohl klidně pouštět u nás v čajovně. Jen ten zpěv bych se snažil opravit, je dost falešný.
http://www.sitarmusic.eu/index.php?id=54&n=item
Toto je dokonce přesně ten kus co mám doma. Hraju už asi tři roky místy i vcelku intenzivně. Techniku a základy mám od Jirky Dohnala.
Já si o tom zpěvu zase myslím, že to má ty správné emoce.
Toto je dokonce přesně ten kus co mám doma. Hraju už asi tři roky místy i vcelku intenzivně. Techniku a základy mám od Jirky Dohnala.
Já si o tom zpěvu zase myslím, že to má ty správné emoce.

Pekna skladba. Vokal sice emoce ma, ale to je slaba vymluva:) Stejne by chtel dotahnout, aby to aspon nerusilo, jak to taha za usi (treba hodit do megafonu a nejakyho dub delaye nekam napozadi?). Potlesk na konci jsem nepochopil, prislo mi to jako rusivej cizorodej prvek. Jinak je to moc prijemny, na chvili jsem zavrel oci a jen tak relaxoval:)
Já si říkal, že má sitár pěkný zvuk, tak teď se není čemu divit, když vídím o jaký sitár se jedná. Zpěv bych určitě řešil. Měl jsem za to, že to má být takový jako lounge music k vodní dýmce, tam by falešný zpěv mohl posluchače trochu vyvést právě z té "psychedelické" atmosféry. K tomu konci - ještě kdybych mohl. Celkově mi přijde trochu rozpačitý, je tam moc jakéhosi napětí, skladba přechází až do takovýho minimalistickýho stylu a ozývají se nějaké umělé basové smyčce, jestli jsem to správně rozeznal, s tím bych také možná něco ještě udělal... ale vždycky pamatuj, to je jen názor jednoho člověka 

Zpěv má možná emoce, ale fakt tomu nic moc nepřidá. Nemá vlastně barvu ani jistej tón. Na ten kousek bych ho možná nahradil nějakým uplně jiným lead nástrojem. Koukám, že máme všichni podobnje názor, takže...