Soimmo One - Demo 49
Soimmo One - Demo 49
Naposledy upravil(a) Soimmo dne 06 srp 2011 15:12, celkem upraveno 4 x.
Re: Soimmo One - Demo 49
Tak moje vnimanie nadeje a radosti sa asi ubera inymi cestami. A to zmiesanie s napatim...Skor pokus o vyjadrenie spominanych emocii znacne poznacenych hudobnym a zvukovym chaosom. Ved uzivanie tohoto nadherneho stvorenia co nas obklopuje sa da vyjadrit aj inymi druhmi umenia ako hudbou...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
Tak jsem si to poslechl ještě jednou a nemůžu tam najít ten chaos. Furt tam slyším jakési řády neřády. A tky nějascí synchroni sem tam občas potkají. 
ahoj!
Ja tam chaos nevnimam.
Obecne bych rekl jen že si vubec nelames hlavu s vyberem nastroju a masteringem.
Coz je myslim skoda - protoze kdyz bys to oblekl do zivejsiho a berevnaho kabatu a pohral si s dynamikou a prostorem, tak mi to prijde jako docela
prijemna poslechovka.
DO 1:50 je to ok to co hned nasleduje je dost utahaný.
Skoda protoze kdyz to poslechnu jenom jako tony a zakladni melodie, tak je to kompaktni docela az na par míst.
Takovy postupy ala starý Orbital..
Jestli můžeš tak tomu věnuj víc energie.
P.
Ja tam chaos nevnimam.
Obecne bych rekl jen že si vubec nelames hlavu s vyberem nastroju a masteringem.
Coz je myslim skoda - protoze kdyz bys to oblekl do zivejsiho a berevnaho kabatu a pohral si s dynamikou a prostorem, tak mi to prijde jako docela
prijemna poslechovka.
DO 1:50 je to ok to co hned nasleduje je dost utahaný.
Skoda protoze kdyz to poslechnu jenom jako tony a zakladni melodie, tak je to kompaktni docela az na par míst.
Takovy postupy ala starý Orbital..
Jestli můžeš tak tomu věnuj víc energie.
P.
No, bez ohladu na to, kolko energie tomu venujes, najdolezitejsie podla mna je, ze si to uzivas, co je citit.
Užívám a o tom to myslím je. Život je báječný, když se člověk postupně zbavuje všech těch zbytečných strachů.
vis, jaky dve kapely jsem si vybavil po prvnich 10 vterinach prvniho poslechu? Air a Orbital... bohuzel me to vsak brzo pustilo - takova ta prima naivita projevu v casti tvorby zminenych kapel dostala nejak na prdel a ani nevim proc - navic me tam stvou ty smycce a az moc velka "sdilnost" - nektery pasaze jsou vsak moc prijemny - staci to doladit, pohrat si s aranzi, zvukem a celkovy dojem bude daleko lepsi - strasne moc ti vsak drzim palce a to i diky tomu, ze tvy hudbe proste verim - nemam pocit , ze je vykalkulovana - je takova, jakou si ji chtel a ne jaka by mela byt, takze ma kritika je de facto k nicemu
to je na tom ale to nejuzasnejsi - sice jsem dalek recem o krasach zivota, energiich a nevim cemu vsemu, ale mam radost, kdyz hudba prinasi radost, i kdyby to melo byt jenom tobe!!
By ses divil jak blízko jsou ty krásy života. Vlastně na ně celou dobu koukáš, akorát je s tebou ještě někdo, kdo ti nedovolí vidět tu nádheru všeho stvoření. Všechno je to ve tvých rukou.
Prijemne na posluch a ako niekto podotkol vyhral by som sa este s masteringom aby nastroje lepsie ladili a boli oddelenejsie trosku viac mozno.
Já jsem ze zvukem spokojený.
Pokud někdo není, můžu mu poslat celý track po stopách a může se vyřádit. Já tam potřebu změny zvuku nemám, pro mě je zvuk perfektní.
Každopádně díky za názor. Respektuju to.
Pokud někdo není, můžu mu poslat celý track po stopách a může se vyřádit. Já tam potřebu změny zvuku nemám, pro mě je zvuk perfektní.
Každopádně díky za názor. Respektuju to.
Ako fakt som to nemyslel zle netreba tomu vela.Tak mozes mi to poslat? Ja by som to skusil pre srandu 
Vklidu, netřeba se zneklidňovat. 
Za chvilku ti to pošlu.
Za chvilku ti to pošlu.
http://www.uschovna.cz/zasilka/EBCYCX24I5NZP6ED-B22
Je to tvoje... Akorát upozorňuju, že to není nahrané podle metronomu, ale jen tak z placu.
Dělej s tím co uznáš za vhodné, klidně to jinak smíchej, zaranžuj, přehraj, zefektuj. Jak je libo.
J.
Je to tvoje... Akorát upozorňuju, že to není nahrané podle metronomu, ale jen tak z placu.
Dělej s tím co uznáš za vhodné, klidně to jinak smíchej, zaranžuj, přehraj, zefektuj. Jak je libo.
J.