Trocha jiného těsta a žádný velký gesta.
http://soimmoone.bandcamp.com/album/without-rest
Tracky 1-4
Užijte ve zdraví.
Jirka
Soimmo One - Without Rest
-
Soimmo One - Without Rest
Naposledy upravil(a) emptysound dne 08 srp 2011 15:14, celkem upraveno 6 x.
-
Re: EmptySoul - Without Rest
Poslechl jsem z odstupem a udělal jsem téhle skladbě remaster. V původním odkazu.
Dobrý! Jen mi to (hlavně ze začátku) zní trochu moc "synťákově?" "počítačově?" prostě trochu mi tam chybí nějaký "live" element... nemám na mysli to, že to asi vzniklo celé v sekvencéru, s tím problém nemám... možná je to tím, jak ten začátek zní "orchestrálně" a přitom je to "jen" midi - v momentě, kdy je tam cca v 6. minutě klasicky elektronická basová linka, tak už tyhle výhrady nemám, jen to piáno by možná nemuselo mít tolik navrch, spíš ho víc slepit s tím spodkem, ale možná se taky pletu.
Mna to zaujalo. Napadite, harmonicky a zvukovo pekne farebne. Nie som posluchac tychto stylov, ale rozhodil ma len snare cca od 10 min. a trvalo mu to dobre 2 minuty, co ma iritoval neprijemnymi kvazi tienovymi udermi. Bud by som to vyriesil inym rytmickym vzorcom, alebo zvukom ci dynamikou uderov. Inak paľce hore, ako sa u nas hovori... 

Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
-
Díky, vážím si toho času který jste věnovali mým skladbám místo fejsbůkotelevizohospodě. Jen neuvěřitelně trpělivý člověk to zvládne poslechnout až do konce.