Sparkle
-
Sparkle
Ako som si zacal riesit vlastnorucny mastering tak ma zazracne prestala z mojich trackov boliet hlava .Mam tu dalsiu skladbu a ako ma poznate ziadne sample len tak ako ma srdce viedlo,ale musim sa priznat ze teraz som trochu podvadzal tym ze som nepouzil trackpad ale opticku mysku.Nazor na skladbu by velmi potesil.
- Jirka Štolfa
Re: Sparkle
Kratke, na konci bych cekal vyplachovou industrialni pasaz (harmonickomelodicky jinou, nejlip vsak s priznaky silenstvi, lehce disharmonickou, nejakou crazy strukturu) s navratem do refrenu. Takhle je to sice perfektne strukturovane a dobre smichane, ale nicim me to nezaujalo. Nebo ve variante b bych tam zkusil hodit nejake charaktristicke samply/ruchy/hlasy.
-
Asi zacnem obcasne pouzivat nejake sample len ako doplnok k hlavnej strukture skladby pretoze sound design mi zacina brat hrozne energie.Lenze ja ked pouzijem nejaky cudzi sampel tak sa citim hrozne previnilo.
Jirka ty uz mas ten psytrance zmaklej a asi vies ako by to malo zniet.Aj ked rozumiem co mi chces povedat tak akosi si to neviem zhmotnit v mojej predstave.Mozno to len treba trochu napocuvat.Som rad ze sa mi zlepsil mix pretoze kedysi vyliezali mrtvy zhrobu ked moja skladba zaznela niekto povedal.
Jirka ty uz mas ten psytrance zmaklej a asi vies ako by to malo zniet.Aj ked rozumiem co mi chces povedat tak akosi si to neviem zhmotnit v mojej predstave.Mozno to len treba trochu napocuvat.Som rad ze sa mi zlepsil mix pretoze kedysi vyliezali mrtvy zhrobu ked moja skladba zaznela niekto povedal.
-
Asi si mě s někým pleteš hádám. Já psyčku rozumím jak kozel zahradníkovi. Já sem jenom napsal jak mi to v tu chvíli přišlo. Že to máš skvěle vymíchaný, ale chybí tomu z mého pohledu nějaké koření. Rozuměj: osobité nedokonalosti. Ale k tomu se časem dostaneš, tím sem si jistý, takže v pohodě.
-
Ak tvoje skladby hrali pred publikom a nelietali po tebe paradajky tak svojej tvorbe urcite rozumies nech sa uz na seba pozeras akokolvek sebakriticky.Dakujem za doveru.