spinavej ambient
spinavej ambient
tak sem si vcera chvili hral na piano... je tam tu a tam treba neco poladit, ale atmo me bavi... ma to byt pro nejaky TV porad, ale este si nejsem jistej, jestli sem si moc neulit a jestli to vezmou.
Neni to nic novatorskyho, jen takovy hrani si ;-)
http://www.zka4t.com/share/historie_na_ ... nt_128.mp3
Neni to nic novatorskyho, jen takovy hrani si ;-)
http://www.zka4t.com/share/historie_na_ ... nt_128.mp3
Ma to byt nejakej porad o pamatkach, ktery jsou kdispozici za rel. maly penize a jsou treba ve spatnym stavu, spousty kecu architektu, pamatkaru... atd. Tak nevim, ale tipnu si, ze by se to na nejaky veci mohlo hodit.
Jinak "vyroba" takovyhodle ambientu je otazkou chvile. Sednes si za klavir a brnkas (treba klidne do clicku nebo do nejaky pripraveny harmonie) no a pak po 5 minutach improvizace z toho vyhodis par nepovedenejch, nahodis buffer overide a podobny granularni efekty, trochu to nakombinujes s verbem a vyexportujes. Z vyexportovanyho si vytipnes par loopu, ktery zpomalis na polovinu (a pripadne este necim projedes) no a pak si je podmichnes pod original stopu. Este sem tam teda zpival (!)
ale bez toho by se to obeslo... stejne tak tam este pasujou nejaky veci na fletnu a fujaru, ktery sem nestacil nahrat, ale taky to bez nich funguje. Tim chci rict, ze ambient je hracka
.
Jinak "vyroba" takovyhodle ambientu je otazkou chvile. Sednes si za klavir a brnkas (treba klidne do clicku nebo do nejaky pripraveny harmonie) no a pak po 5 minutach improvizace z toho vyhodis par nepovedenejch, nahodis buffer overide a podobny granularni efekty, trochu to nakombinujes s verbem a vyexportujes. Z vyexportovanyho si vytipnes par loopu, ktery zpomalis na polovinu (a pripadne este necim projedes) no a pak si je podmichnes pod original stopu. Este sem tam teda zpival (!)

sak si to vyzkousej... i kdyz pro me je trochu klic k uspechu taky to, ze nahravam piano (ehm. rozladeny pianino) zive se vsema ruchama, potichu a se sumem, tak myslim, ze s trochou snahy to pude i s nejakym vsti (sum pridas nejakym pluginem treba), vrzani pedalu tam asi nenajdes, ale i na hama mikrak se da natocit nejakej ruch, kterej po zpomaleni, naechovani, rozgranulovani atd bude delat co ma...