STO CULTR - Lion Mode (TMIT Remix)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
TMIT

STO CULTR - Lion Mode (TMIT Remix)

Příspěvek od TMIT »

Ahoj,
po dlouhé době jsem začal zase s produkcí. Chtěl bych poslat tento remix do soutěže, ale jak to pořád poslouchám dokola, tak už nevím, jestli tam ještě něco změnit, upravit atd. Taky nemám moc možností ten track poslouchat na různých bednách, tak kdyby se někomu zdálo, že je potřeba se zaměřit na určitý frekvenční pásmo. Za každý názor budu moc rád ;) Díky moc!

IvanB

Re: STO CULTR - Lion Mode (TMIT Remix)

Příspěvek od IvanB »

No, síce je to taký bežný slniečkový EDM, ale inak veľmi vydarený remix, v rámci žánru celkom kvalitka. Podľa mňa nie je čo vytknúť. Mám to len v apple štupľoch a SC vo všeobecnosti je frekvenčný masaker, takže k zvuku sa neviem vyjadriť.

TMIT

Příspěvek od TMIT »

Děkuju, je to výjmečně sluníčkový EDM, zbytek tvorby na disku jsou spíš samí bubáci :) Chtěl jsem si zkusit produkci s vokálem a takové ty vokál chopy. Je to hodně SC a u toho dropu je tam ještě i automatizace LFO, tak to celé tak trochu pulzuje, woobluje :)

Btw. nezobrazuje se soundcloud player, nevím jestli je to tím, že se jedná o private link a nebo su lama :) každopádně klikat na odkaz pod playerem ...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pisnicka je takova, no... dobre, je to vec vkusu a neni to jeste neco, co by me vylozene stvalo :-) a hudebne to asi nijak nezaostava za podobnejma vecma, ktery produkujou zavedeni "umelci" v tomhle ranku (promin ten lehce sarkastickej ton, neni to nic povysenyho, jen to proste neumim brat uplne seriozne, tenhle zanr).

co se tyce zvuku, to uz je horsi. i tady je asi hodne veci jen o vkusu. treba ten kopak (svym zvukem) a to, jak ridi kompresi zbytku, to mymu vkusu uz docela odporuje. asi to tak nejak celkem slape a funguje (aranzi) a jsou tam i hezky mensi veci (treba myslim ty perkuse), ale rozjetej celek mi zni tak trochu paperboxove, nebo mozna plasticboxove (to jsou slova, co? :-) ). mozna to diky tomu bude dokonce hrat na nejakym detskym "sound systemu" lip, nez kdyby to melo poradny telo, ale me to pri prvnim poslechu docela vydesilo.

Odpovědět