Stratena risa kundfua
Stratena risa kundfua
Ahoj,zaujima ma seriozny nazor
Re: Stratena risa kundfua
zase? ze ta to bavi…
hzsrtnn dakujem za konstruktivnu kritiku
seriozny nazor je, ze kdyz reknes sbohem, tak ze uz sem nepachnes.
biscuit ved ja som tu nikdy nebol
aha, ja myslel, zes psal, ze jsme prisli o supertalentovaneho producenta... to byl asi nekdo jinej, ze jo?
jenze ten tvuj talent, ten te vzdycky prozradi. zari jako aura nad vsim ostatnim tady. mrtvi vylezaji z hrobu, kdyz tvoje hudba zazni... proste supertalent.
jenze ten tvuj talent, ten te vzdycky prozradi. zari jako aura nad vsim ostatnim tady. mrtvi vylezaji z hrobu, kdyz tvoje hudba zazni... proste supertalent.
Toto pisat?ja?
Takze pri mojej hudbe vyliezaju mrtvi z hrobu no super.
Bol by som vdacny za nejaku hlbsiu specifikaciu.
Takze pri mojej hudbe vyliezaju mrtvi z hrobu no super.
Bol by som vdacny za nejaku hlbsiu specifikaciu.
stary 6ambler ma gambling v krvi. donekonecna toci kolecka na rulete… smutne
Raz padne.Potom bude bohaty a slavny a vy budete na neho hrdy
Pani preco mam pocit ze ste si vo mne zhmotnili vaseho imaginarneho protivnika
Pani preco mam pocit ze ste si vo mne zhmotnili vaseho imaginarneho protivnika
K hudebnímu nápadu nic nemám, asi je dobre, kdyz kazdy vytvori neco svyho, ale proč to nemá skoro žádný nosný středový frekvence? Je to celé jen bass + prezencová oblast a výšky. To je jako kdyby malíř namaloval jen okraje kolem rámu a zapomněl domalovat celej střed obrazu
celkem ok, ale nic extra, zní to jak z roku 2001
basa nebasuje, stereo obraz hapruje, kick je mozna zbytecne moc vyrazny, nebo by chtel vymenit za nejaky ktery tam vic zapadne
jako má to hezkou atmosféru, to se musí nechat, ale nic nosného se tam neděje, že by jako třeba přišlo nějaké téma, melodie nad tím předivem, nebo nevím, zpěv? ten klavír co se pokouší o nějaké motivy po třetí minutě to háže někam do 90'sátek, ale blbě
můj průserózní názor
basa nebasuje, stereo obraz hapruje, kick je mozna zbytecne moc vyrazny, nebo by chtel vymenit za nejaky ktery tam vic zapadne
jako má to hezkou atmosféru, to se musí nechat, ale nic nosného se tam neděje, že by jako třeba přišlo nějaké téma, melodie nad tím předivem, nebo nevím, zpěv? ten klavír co se pokouší o nějaké motivy po třetí minutě to háže někam do 90'sátek, ale blbě
můj průserózní názor
Takze ked to zhrniem.Nema to stredovu frekvenciu,bez basu,stereo mimo a nesedi kick.Ved to musi byt poriadna sracka.
Hudobny sluh moj kde si?Uz ani palenka nepomaha.
Dakujem ze ste mi venovali kusok svojho casu.
Hudobny sluh moj kde si?Uz ani palenka nepomaha.
Dakujem ze ste mi venovali kusok svojho casu.