Sunshine

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Agent Provocateur

Re: Sunshine

Příspěvek od Agent Provocateur »

jasne, že prináša--uspokojenie-klasika..je to moje hobby a mám rád tvorbu a ešte radšej som, ked sa to niekomu páči a cítim nějaké osobné zlepšovanie sa--celkovo tvorba, zvuk, výber správnych nástrojov, vymyslet melodie, hrat na klavesoch toto cele ma zaujíma a je to velká alchýmia.
vačšinou to vyjadruje moje pocitiy a mám dopredu jasné čo chcem spravit--či brejk,naky chill atd..najprv si zvolim beat do toho bassu a melodie co som mal v hlave, samozrejme niekedy je to dost o hladani spravnych nastrojov a s tym je spojena aj občasná náhodnost --ked listujem v programoch syntaku-tak sa niekedy vynori niečo že aha ! toto tam sadne jak rit na šerbel a s tým sa potom hrám až kým to nesedí..
tak nejak to mám ;)

kexik

Příspěvek od kexik »

podla mna je to utahane, priam si to pyta vyssie bpm

Agent Provocateur

díky Pytkin..asi mohlo veru..

Agent Provocateur

kexik: človeče, vieš, že ma to dnes tiež napadlo po neviem kolkatom poslechu ...ale predtym nie-tak neviem

dendy

Příspěvek od dendy »

Agent Provocateur píše:jasne, že prináša--uspokojenie-klasika..je to moje hobby a mám rád tvorbu a ešte radšej som, ked sa to niekomu páči a cítim nějaké osobné zlepšovanie sa--celkovo tvorba, zvuk, výber správnych nástrojov, vymyslet melodie, hrat na klavesoch toto cele ma zaujíma a je to velká alchýmia.
vačšinou to vyjadruje moje pocitiy a mám dopredu jasné čo chcem spravit--či brejk,naky chill atd..najprv si zvolim beat do toho bassu a melodie co som mal v hlave, samozrejme niekedy je to dost o hladani spravnych nastrojov a s tym je spojena aj občasná náhodnost --ked listujem v programoch syntaku-tak sa niekedy vynori niečo že aha ! toto tam sadne jak rit na šerbel a s tým sa potom hrám až kým to nesedí..
tak nejak to mám ;)
pozeram ze mame nielen motivaciu/inspiraciu ale styl prace velmi velmi podobny :) akoby som to pisal ja :)

nieco na tom bude co pise kexik :-) skus to cele dat o 10 bpm hore a uvidis(-me) :-) mozno to dostane novy rozmer :)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

doufám, že když tě to baví, tak to snad vysvětluje víc než jsem chtěl vědět.

za sebe ti přeju, aby tě to bavilo dál a tvých spokojených posluchačů bylo víc :)
Obrázek
live free or die!

Agent Provocateur

dendy, kexik: jaj..toho sa trocha bojím-že s tým bude roboty jak na kostole-hlavne ked už som to považoval za dokončené :)
Luph: keby ma to nebavilo, tak to nerobím ;) , inak ďakujem za prianie..

dendy

Příspěvek od dendy »

hej to poznam clovek da vypocut ostatnym vec co poklada za kvazi hotovu a nasledne sa zosype hrba commentov.. ale niekedy sa oplati maknut na tom.. lebo z dobrej veci je potom extremne dobra :-) len treba prekonat malu davku pohodlnosti .. vacsinou to stoji za to ;-)

pripadne to sprav ako "remix" - ja to tak vacsinou robim .. necham povodnu vec ako je a potom si zpravim sam pre seba "remix pack" z loopov a urobim to kvazi ako novu vec ;-) zistil som ze mna to takto celkom motivuje :) .. to prve nazvfes "original" to druhe "ezone speed up remix" a mas hned 2 tracky :-D haha

Agent Provocateur

hehe :)...no dobráá tedy, asi za to ešte sadnem a spravim vychytávky na prechode a skúsim zvýšit BPM, neviem či bude jednoduchšie exportovat stopy ako wavka a tie natiahnut do projektu s vyssim bpm, alebo zvyšit bpm celemu tracku a doladit midi--mozno ma presonus milo prekvapi a bude to jednoduchšie ako som si myslel..:)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

96% Mne sa to lubi. Ako breakbeat-erovi :)

Agent Provocateur

Thanx man ;)

kexik

Příspěvek od kexik »

mna vzdycky komentare na ezone posunuli vyrazne. niekedy k zlepseniu tracku, niekedy k zavrhnutiu celej aranze

Agent Provocateur

presne tak a o to tu ide..posúvať sa ďalej..dám na vaše rady a veru to ešte vyšperkujem.. a ďakujem zatial zúčastneným :wink:

c9000

Příspěvek od c9000 »

Slušně naléhavej trek Agente, složitější aranž by tomu neškodila , je to takový plný zvuků ale dobře sedí do sebe. Za mě palec hore.

Agent Provocateur

C9000 : díky kolego..Tebe sa to kecá o aranžmá-keď ich už máš v podstate v malíku ;)
Inak dnes som za to tak na hodku sadol a do prechodu od 2:24 som pridal ešte jeden arp. a dal filter (ktory som použil ešte aj neskor v skladbe) na stavajuci arp- a pridal další po prechode -ten začína 3:22 a znie viacej ako synth než arp, bpm som zatial nezvyšoval-na to sa vrhnem tiež-to bude asi ta zložitejšia fáza..Mal by to byt taký Dendyho vylepšovák :) tak čo vy nato

Odpovědět