synchro - HalfTrack
synchro - HalfTrack
Davam sem jen pulku tracku, protoze mi nezbejvaj sily s touhle splacaninou dal pokracovat.Vitan je jakykoliv postreh, nazor, koment, rada.Predevsi bych chtel poradit jak dal se zvukem, protoze to stale zni chabe... 
Re: synchro - HalfTrack
naco riesis zvuk , ked to je hudobne chabe ..
Tak jinak, proste by me zajimalo co tam z pohledu druhych delam spatne, nebo treba nedelam vubec
at se to tyka cehokoliv nejenom zvuku a techniky...
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
myslim, ze uz jsem to psal parkrat: pro zacatek tam neni vubec subbasa. potom spatny eq a komprese bicich, zneji papirove bez stredu, velky tecky proti telu, jeste je to umocneny tim, ze pod tim chybi ta vaha subbasu zespoda, ktera by to trochu zaplnila.Synchro píše:Davam sem jen pulku tracku, protoze mi nezbejvaj sily s touhle splacaninou dal pokracovat.Vitan je jakykoliv postreh, nazor, koment, rada.Predevsi bych chtel poradit jak dal se zvukem, protoze to stale zni chabe...
Psalmyslim, ze uz jsem to psal parkrat: pro zacatek tam neni vubec subbasa. potom spatny eq a komprese bicich, zneji papirove bez stredu, velky tecky proti telu, jeste je to umocneny tim, ze pod tim chybi ta vaha subbasu zespoda, ktera by to trochu zaplnila.
-Subbasa pridana.Jednoducha sinusovka.Noty sem dal stejny jako Hl motiv.A dal jsem ji co do prijatelne nejnizsi oktavy.
-U kicku jsem mel vykousnutej uplne kus okolo 620hz, tak sem hodne ubral
-Kompresi jsem taky zmirnil, treshold, pomer i atack
-Nevim co si mam predstavit pod pojmem "velka tecka"
-Sampl kopaku je snad dostatecne kratkej
tady je zmena, snad trochu k lepsimu:
tecka je stredova informace kopaku, jednoduse receno
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
je to trochu lepsi, ale basa porad nema tlak (divim se, ze je to jen sinus, protoze ten by tam mel nejakou praci odvest. zkus si pustit treba do sluchatek v extremnim low-passu - treba na 80hz - nejakej dobrej track a pak svuj a uslysis problem s basou). idealni by bylo pohybovat se stupnici jeste tak o dva pultony niz, tady to hraje hlavne na c2, to uz je 65hz a docela vysoko na klubovej tlak zespoda. ale to uz fakt prehanim s detailama, ted je dulezity udelat to ne-nudny :] ty tri noty basovyho hlasu jsou casto uplne dostacujici, ale musi se s nima nebo v tracku neco dit, tady to zacne po 4 taktech nudit. nejak to zkus rozpohybovat, dodat tomu nejakou expresivitu, zatim to zni odflakle.Synchro píše:Psalmyslim, ze uz jsem to psal parkrat: pro zacatek tam neni vubec subbasa. potom spatny eq a komprese bicich, zneji papirove bez stredu, velky tecky proti telu, jeste je to umocneny tim, ze pod tim chybi ta vaha subbasu zespoda, ktera by to trochu zaplnila.na tu subbasu si dam pozor
-Subbasa pridana.Jednoducha sinusovka.Noty sem dal stejny jako Hl motiv.A dal jsem ji co do prijatelne nejnizsi oktavy.
-U kicku jsem mel vykousnutej uplne kus okolo 620hz, tak sem hodne ubral
-Kompresi jsem taky zmirnil, treshold, pomer i atack
-Nevim co si mam predstavit pod pojmem "velka tecka"???
-Sampl kopaku je snad dostatecne kratkej
tady je zmena, snad trochu k lepsimu:
btw. ad delka tecky -- tam jde o hlasitost hlavne, ne az tak delky.
Diky za tip.Slysim tam u jinejch songu trochu vic ty subbasy a takovou dravejsi.divim se, ze je to jen sinus, protoze ten by tam mel nejakou praci odvest. zkus si pustit treba do sluchatek v extremnim low-passu - treba na 80hz - nejakej dobrej track a pak svuj a uslysis problem s basou
tohle by mohlo bejt o trochu zajimavejsi.Odklani se to sice od puvodniho tematu.To mi ted ale neva.