Ahoj, konecne jsem neco dotahl do konce (co se delky tracku tyce:) Snad to nekomu bude stat za par pismenek, a pomuze mi tak dohnat nedostatky.Budu rad za kazdou radu ktera me posune dal...
Synchro - Yasmin (dnb)
-
Re: Synchro - Yasmin (dnb)
Mě to přijde dobrý,nic mi tam nevadí....naopak by tomu slušel ještě další motiv hlavně ve střední části .....jo a ten boooom kopák s reverbem bych neopakoval tak často.Co se týka zvuku,nemám výhrad...to by měl posoudit někdo zkušenější
Jj dikec, ten boom je tam az mockrat, pravda.Dalsi motiv by prisel vhod.Posloucham ostatni skladby a slysim tam jeste takovy efekty, jen takovy zvuky, treba jen dva/tri opakujici se, ktery to okorenujou.To mi tam taky jeste chybi.
Mym vzorem jsou tracky zhruba okolo let 2003-2004.Ktem uz se to trosicku malinko podoba.Ale dnesni zvuk novejch interpretu je nesrovnatelne jinde za tech par let...
Mym vzorem jsou tracky zhruba okolo let 2003-2004.Ktem uz se to trosicku malinko podoba.Ale dnesni zvuk novejch interpretu je nesrovnatelne jinde za tech par let...
-
...ja myslim že nemusíš být zbytečně skromnej,na vinylovych B-stranach jsem už slyšel hodně horších...ale jo,jde tam cítit volný místo který by chtělo vyplnit detailama jak píšeš.Synchro píše:Mym vzorem jsou tracky zhruba okolo let 2003-2004.Ktem uz se to trosicku malinko podoba.
Neni to zle uplně. Ten boooom je dobry do intra, ale dal uz urcite ne. Drop to uplne pokazí. Vubec bych dal po dropu důraz víc na basu než na ty okolní cingrlátka. Shrnul bych to tak že to potřebuje víc basu a pořádně si pohrát s aranžema a bude to ok.
-
psk:hoď sem nějakej tip na práci s aranžema...taky potřebuju trošku popostrčit
Jediny tip co mam je: poslouchat, poslouchat a poslouchat jak to delaji ostatni uz zavedene jmena v subžánru ktery delam. Nerikam uplne okopirovat, ale drumandbass neni jaderna fyzika, je to tanecni hudba urcena primarne do klubu, takze nema smysl hrat si na velkeho experimentatora a je fajn drzet se nejakych pravidel aby se to dalo vubec michat. On to celkove ma "Synchro" poskladane dobre, uz to chce akorat doladit detaily. A pak zvuk že... haitky jsou moc nahlas, kopak moc nekope, jedina subbasa ktera zazni je prave ten boom.
Subbasu ciste zesilit, nebo vylepsit??Uz v predchozich pokusech mi Brooklyn vicital malo subbasy, ted sem ale myslel ze uz je dostatecne nahlas, me spis pride takova nic moc, kdyz si pustim orizlej profi track, tak jim tam ten sub krasne hraje, ten muj je spis neprijemnej.Na kopaku musim jeste hodne pracovat, tohle jsou splacly tri samply dokupy, bez nejakeho vrstveni, to se mi zatim moc nedarilo...