Syncro: Litany Against Fear

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
syncro

Syncro: Litany Against Fear

Příspěvek od syncro »

Litanie proti strachu z Duny mě léta provází nepříjemnejma situacema a dost mi pomáhá. Novou peckou se jí to pokouším splatit. Navíc v hlavní roli videa je můj syn, žejo...
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

biscuit

Re: Syncro: Litany Against Fear

Příspěvek od biscuit »

Ach jo, hroznej důkaz o tom jak to všechno utíká. Z toho mám někdy (sobecky) největší strach já. Bojím se toho co bude před koncem.
Prima klip (že má jakejsi děj), škoda jen, že to není líp natočený, aby tam ty glitche byly víc jako koření (tím chci říct míň). Ale i tak fajn 8)

Akorát jsem to musel podruhý poslechnout bez obrázků, abych se dokázal soustředit jen na hudbu. Vadí mi tam trošku jen ten crash cymbal, asi bych volil nějakej měkčí. Ale to je jen osobní preference :-) Jinak baví, vlastně jako vždy.

syncro

Příspěvek od syncro »

biscuit: Děkuju. Je to natočený na kalkulačku (Ženin starej ajfoun) a v tý kalkulačce sestříhaný, takže tomu odpovídá kvalita obrazu, ehm. Ale mě ten model, že mi vlastně "navíc" udělala jen tak i klip, už podruhý, přijde skvělej. Navíc je to stejně lo-fi, jako ta pecka samotná a tak mě baví, jak si to na nic nehraje... Špinavá ulice, špinavej zvuk, špinavej obraz. A jo, utíká to šíleně a na dětech to vidím vlastně nejvíc. Malej je velkej, tyvoe, hraje mi v klipu a nepřijde mu to (rozuměj já mu nepřijdu) trapný. To je samo o sobě pro mě vyznamenání. A ten pokrok techniky. Kdyby mi někdo, když jsem začínal, řekl, že se muzika celá bude dělat v jednom minipočítači a video v telefonu, tak bych fakt nevěřil. Skvělá doba, tvůrčí svoboda na max, dostupná každýmu... Díky!
GunJah Records

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Je to tak a přitom na to spousta lidí nadává. Myslím, že nejvíc proto, že se v těch možnostech ztrácí a začínají si připadat bezvýznamní, protože dřív ty věci, který za ně dnes udělá nějaká automatika s velkou důležitostí prováděli sami :-) Ale mě to baví, vidím především výhody.

syncro

Příspěvek od syncro »

Já jsem z toho úplně unešenej. Když si vzpomenu na stříhání a lepení pásů, čištění hlav, věčný řešení šumů a brumů, nulovou automatizaci, takže si člověk musel celej mix pamatovat a jet na faderech jak chobotnice... Jasně, ty možnosti jsou vlastně nekonečný, ale díky tomu je nekonečnej i ten tvůrčí prostor. Žádný hranice, finanční limity, žádnej prostor pro výmluvy a gear related snobství. Každej kid v dětským pokojíčku se může věnovat muzice, grafice, djingu... Jim to závidím a přeju. BOOM!
GunJah Records

matucha

Příspěvek od matucha »

Moznosti jsou dneska uzasny, cek je tim uplne zahrnutej. Takovejch skvelejch toolu.

syncro

Příspěvek od syncro »

matucha: Jo, na jedný straně dobře hrající emulace skoro všeho signifikantního gearu z minula a na straně druhý naprosto neuvěřitelný inovativní digitální udělátka. Strašně zahrnuej jsem a abych neztrácel čas a energii neustálým zkoušením toho všeho, tak musím praktikovat na vůli nesmírně náročnou pluginovou hygienu 8-)
GunJah Records

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Moc pěkná práce, mám rád takhle špinavý klipy, syrovou muziku, mix/master je boží za mě - natlačený jako kráva a přitom čitelný. Já na tenhle level dojdu počítám tak před důchodem, pokud vůbec někdy (do toho mýho čiloutu se to moc nehodí, ale já bych to tam těm meditátorům klidně někdy poslal). A muzika super jeho výsosti.

syncro

Příspěvek od syncro »

Yogi: Děkuju moc, potěšilo. Big up yourself!
GunJah Records

Odpovědět