Syncro - Wings Riddim Mix
Re: Syncro - Wings Riddim Mix
to mne zas prijde ta tecka kopaku, ze tam uplne nesedi. ale je to spis pichani hnid, bo jinak se mi ten track hafo libi. fakt super.
vyborne. ja osobne by som dal trochu viac duorazu na basu a rytmiku a utopil by som tie plochy synthove trochu, preferujem agresivnejsi a viac pulzujuci dub. obaja vokalisti su fajnovi, ten druhy co zacne v polovici (juakali?) je absolutne skvely, ma krasnu farbu, podobnu ako hviezda paul st. hilaire
Díky moc za komentáře. Toho kopáku už se mi tam nedařilo dostat přes tu basu víc, proto možná i ta tečka, aby byl ostřejší a čitelnější.
Cyril: Já tam ten refrén cítím, ale asi je to fakt žánrová věc
Monkey Fighter: S Johnym (Juakali) se kamarádím pět let. Kromě toho, že je dobrý vokalista, je i prima chlap a tak mě baví s ním trávit čas i mimo studio. Seznámili jsme se přes internet (líbila se mu kdysi jedna moje mp3 a napsal mi), od té doby sem každý rok tak na týden přijede, odehrajem spolu nějaký koncert a nahráváme
On je primárně dubstepový MC, ale baví ho i dub a reggae, tak máme společnou zábavu. Je to dost těžké, spolupracovat přes půl zeměkoule, ale jde to. Samozřejmě bych byl radši, kdyby bydlel o ulici vedle, ale v Čechách vlastně žádní seriózní reggae vokalisti nejsou. Nezbývá, než jít cestou mezinárodních spoluprací... Nakonec je to i dobrá škola. Tihle chlápci mě naučili spoustu věcí a hlavně třeba zrovna Johny měl se mnou svatou trpělivost 
Saša
Cyril: Já tam ten refrén cítím, ale asi je to fakt žánrová věc

Monkey Fighter: S Johnym (Juakali) se kamarádím pět let. Kromě toho, že je dobrý vokalista, je i prima chlap a tak mě baví s ním trávit čas i mimo studio. Seznámili jsme se přes internet (líbila se mu kdysi jedna moje mp3 a napsal mi), od té doby sem každý rok tak na týden přijede, odehrajem spolu nějaký koncert a nahráváme

Saša