Syndicate
mě se to kompozičně líbí, zvukově už moc ne...ale co mi vadí jsou ty hajtky (nebo cabasa? co já vim) a bicí vůbec...občas ty cabasy zní, jako by ani nebyly zkvantizované, zezačátku, jakoby se zpožďují...jestli to byl záměr, ok, jen mě to tam nesedí...tvojí největší přednost tady slyším v tom piánu, ty jeho noty jsou můj džbánek piva
ale stejně nechápu tu tvojí produkci, ty snad děláš jeden track denně
to je fakt neskutečná frekvence, s jakou sem dáváš nové věci, svého času jsem to taky tak dělal, ale teď toho spoustu házím do koše a vydávám tu jenom něco...

ale stejně nechápu tu tvojí produkci, ty snad děláš jeden track denně

jo z počátku jsou ty hajtky podle mě hozený do nesynchonizovanýho delaye ne ? to byl určitě záměr ale jako až tak zásadně mě to tam nevadí.
Zvuk moc nehodnotím přeci jen už to poslouchám na sluchadlech ale nepříjde mi to špatný.
jinak já rád echo ale možná bych ho zprznil něják zásadněji ale to už záleží na tvé fantazii...
Zvuk moc nehodnotím přeci jen už to poslouchám na sluchadlech ale nepříjde mi to špatný.
jinak já rád echo ale možná bych ho zprznil něják zásadněji ale to už záleží na tvé fantazii...
2 Jindy: dik, no je to tam schvalne zpozdene, aby vychazel ten vokal. Zvuk - jo, chtelo by to uz nejakej zazrak, posunout se. Ted delam tak 3 tracky/tyden, hazim do kose, obcas to sem hodim, at vidim, jestli to ma cenu delat dal, nebo vyhodit. Vetsinou 1x za vecer, kdyz me chytne tvurci, davam ted dohromady jedno CD pro zame, takze musim maknout. Bude to chcit ale maknout na masteringu, porad mi nejde
Nakonec jinou komunitu neznam.
Jiank bici s tema nehnu, je to hypersonik loopa, at kroutim jak kroutim, tak se ne a ne tech hajtek zbavit. Asi to necham odlezet a pripadne tam dam jine.
Co se tyce piana, tak to je fakt sranda - 2 akordy, omilajici se dokola, a libi se to... Skoro nechapu, ale diky ezone zacinam delat veci vice posluchovejsi, tj. ne moc jednoduchych motivu a ejhle
libi se. Neskutecne.
Kazdopadne diky za comms.

Jiank bici s tema nehnu, je to hypersonik loopa, at kroutim jak kroutim, tak se ne a ne tech hajtek zbavit. Asi to necham odlezet a pripadne tam dam jine.
Co se tyce piana, tak to je fakt sranda - 2 akordy, omilajici se dokola, a libi se to... Skoro nechapu, ale diky ezone zacinam delat veci vice posluchovejsi, tj. ne moc jednoduchych motivu a ejhle

Kazdopadne diky za comms.
upman: no kvůli vokálu bych to teda nezpožďoval, to bych ho naopak možná úplně vyhodil - popravdě, zázračnej neni...
myslim, že na kopák by tam možná slušel nějaký kompresor, co by to nakopnul...jinak na master ti můžu nějaké pluginy doporučit, možná by ti to pomohlo...veřejně to doporučovat nechci, pak by tu měl každej stejnej zvuk, tak kdyžtak PM (odpovím kdyžtak až zítra, jdu spát)...
jj ezone je dobrá testovací základna na posluchové věci, ačkoliv popové publikum to není...tam myslím, že by se nechytla většina věcí odsud, možná tak dendyho trance...masové publikum je prostě stádo, kterému se musíš zalíbit, nebo jim hrát známý styl...na to už jsem kapituloval a asi to doporučuji každému...
myslim, že na kopák by tam možná slušel nějaký kompresor, co by to nakopnul...jinak na master ti můžu nějaké pluginy doporučit, možná by ti to pomohlo...veřejně to doporučovat nechci, pak by tu měl každej stejnej zvuk, tak kdyžtak PM (odpovím kdyžtak až zítra, jdu spát)...
jj ezone je dobrá testovací základna na posluchové věci, ačkoliv popové publikum to není...tam myslím, že by se nechytla většina věcí odsud, možná tak dendyho trance...masové publikum je prostě stádo, kterému se musíš zalíbit, nebo jim hrát známý styl...na to už jsem kapituloval a asi to doporučuji každému...
-
- Profesionál
vezmu to telegraficky, ale neber to jako nejaky plivani:
hlas je potichu, basy v nem vic nez cokoliv (je to vpodstate basova linka), zadny stredy a vejsky, plozivy explodujou.. trochu 'zpivam karaoke na hi-fi'-feel - dej highpass, vic stredu, pridej gain; pak rozhozeny pomery: piskova hihata je moc nahlas. klavir (imho) moc verbu. nepomer hlasitosti kopaku a snaru, kopak nema obrys, je to jen ton ve spodcich. vejsky sou takovy saturovany, sneslo by to jeden nejakej transient, tecku, mozna na snaru. syntak hraje tam, co klavir (o oktavu vejs?).
hlas je potichu, basy v nem vic nez cokoliv (je to vpodstate basova linka), zadny stredy a vejsky, plozivy explodujou.. trochu 'zpivam karaoke na hi-fi'-feel - dej highpass, vic stredu, pridej gain; pak rozhozeny pomery: piskova hihata je moc nahlas. klavir (imho) moc verbu. nepomer hlasitosti kopaku a snaru, kopak nema obrys, je to jen ton ve spodcich. vejsky sou takovy saturovany, sneslo by to jeden nejakej transient, tecku, mozna na snaru. syntak hraje tam, co klavir (o oktavu vejs?).
2 Brooklyn:
ty kraso, pro tebe telegradicky, pro me namet na nekolikadenni lusteni. Proste to vypada, ze to musim projet asi nejakym masteringem, to jsem zatim neudelal, je to ciste render z DAW. Diky za coms k hlasu, vyhodim compressory, a vykopu tyhle bici, z loopama neumim delat, takze ani netusim, jak to zvukove zmenit. Dam sem vecer novou verzi.

Tak jsem se pokusil zapracovat pripominky (diky znovu vsem). Prosim tedy znovu o vase komentare, chci zapracovat na masteringu, je to pro me vazne spanelska vesnice, takze se chci zlepsit, na tomhle to snad pujde.
Syndicate - Verze 1
Diky predem i za telegrafickou RE
Syndicate - Verze 1
Diky predem i za telegrafickou RE

já jen kdyby si o to náhodou tady nezakopl :
http://ezone.techno.cz/dload.php?action=file&file_id=7
jinak ted když to tady poslouchám na bednách tak ten snar mě celkem děsí ten kopák mi nepříjde až tak tragickej ale asi bych zapřemýšlel nad tím že celej ten loop vyměním.
Kdyby se ti chělo rozházt stopy tak já bych třeba něco zkusil tím nechci říct že to umím ale rád bych si s tím pohrál...
http://ezone.techno.cz/dload.php?action=file&file_id=7
jinak ted když to tady poslouchám na bednách tak ten snar mě celkem děsí ten kopák mi nepříjde až tak tragickej ale asi bych zapřemýšlel nad tím že celej ten loop vyměním.
Kdyby se ti chělo rozházt stopy tak já bych třeba něco zkusil tím nechci říct že to umím ale rád bych si s tím pohrál...
2 toxin: dik, tak na to sem mozna narazil, ale v pocatcich tomu nevenoval pozornost
Kopak ti prijde na bednach tragickej? Ty kraso, tak to uz fakt asi nemam to spravny ucho. Me prijde prave jak na monitorech, tak na sh*t bednickach, ze konecne slape. Snare, to je jina
Hodim to do stop a poslu link na download, budu rad, kdyz budu mit porovnani.

Hodim to do stop a poslu link na download, budu rad, kdyz budu mit porovnani.