Tentokrat mala vyzva, vsetky zvuky vratane bicich spravene len na jednom z synth enginov M8 “Macrosynth” (port Mutable Instruments Braids), zidne sample.
[/quote]
Synth Tax (Dirtywave M8, psy/goa)
Re: Synth Tax (Dirtywave M8, psy/goa)
Cool! Obdivuju tě, že jsi schopnej pořád dělat nový songy a dotahuješ je do konce! Je něco, co ti zatim na M8 vadí?
nic, je to dokonale 
… no, dobre, keby som si mohol zazelat 1 akekolvek zelanie tak by som chcel aby to malo 16 stop
) Ale je mi jasne ze to sa nikdy nestane - takze, som spokojny. Workflow naprosta fantazi, syntaky hraju skvelo. Nechyba mi nic.

… no, dobre, keby som si mohol zazelat 1 akekolvek zelanie tak by som chcel aby to malo 16 stop

pre mna bola tato vec uplne zasasadna .. tym ze to je fakt malicke .. zapnes to a di 2-3 sekund je to nabootovane .. a ovladanie je fakt intuitivne (celovo to ma prekvapivo jednoduche ovladania ohladom na to ze to ma vlastne fakt dost vela moznosti) tak robim hudbu hocikedy pocas dna aj ked mam co i len 5 minut cas .. mam to vzdy po ruke aj zo sluchakami, takze ked zrovna trosku cas len to schmatnem a 5 minut sa hram.. tam 10 minut .. tam polhodinu .. proste kde - tu .. a vysledkom je ze proste spravim toho viac nez kedykolvek predtym .. fakt ze game changer
Z casti to bolo aj s Polyend Mini samozrejme .. ale toto je bomba .. napriklad po tme (vecer v posteli ked uz zena spi) sa mi s tym robi OVELA lepsie nez s Mini ..
Z casti to bolo aj s Polyend Mini samozrejme .. ale toto je bomba .. napriklad po tme (vecer v posteli ked uz zena spi) sa mi s tym robi OVELA lepsie nez s Mini ..