Terminated

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
adam_kurutz

Terminated

Příspěvek od adam_kurutz »

Tak splnam slovo -sice je to trochu starsia skladba /mozno roka a pol/ ,takze zvuk je taky osumely...ale je to hudba "akoze soundtrackoveho" typu ,urcena pre akcnejsiu scenu.

adam

temujin.finewaystudios.com/terminated.mp3

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

pekne hlavne ku konci

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

na mna to posobi dost kakofonicky

Relax

Příspěvek od Relax »

Vida, z Finewas Studios znám Sparka a tuhle skladbu mi kdysi pouštěl... Není to zlé, ale trochu zmatené. Chápu že je to k akční scéně, ale jak uvedl EXCOM, je z toho místy cítit kakofonie a ne vždy se to hodí. Na druhou stranu je tam spousta zajímavých postupů a hlavně pak kolem 1:15 kde to graduje, se mi to líbí.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Mne se to teda libi hodne. Neprijde mi to kakofonicke a to, ze tam nejsou libive melodie :lol: mi pride spis jako plus. Libi se mi to hodne! Slysel jsem to zatim jenom na zlych reprackach ale i zvukove se mi to libilo. Na to, ze to predpokladam neni zivy orchestr. Fakt hezky!!! :!:

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Ted jsem to poslouchal na svy bedny a huuu huuu, to je proste super!!! Fakt je to DIKTAT!!! :twisted: Parada. Ja bych chtel jeste vic tracku od vas pane. :lol: Zvuk, prostory, instrumentace a to aranzma . . . Ja uz dal nedovidim, takze pro mne proste trida. Jsem na kolenou. Tohle je mazec!
Co je to za knihovnu nebo samply ten orchestr?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Hej ta hudba idealne sedi k atmosfere ted mi tu pritelkyne zase pacha sebevrazdu a uplne to k tomu sedne :)

tony9

Re: Terminated

Příspěvek od tony9 »

adam_kurutz píše:Tak splnam slovo -sice je to trochu starsia skladba /mozno roka a pol/ ,takze zvuk je taky osumely...

Já stejně myslím že 80% dobrého tracku je kompozice.

adam_kurutz

120BPM píše:Ted jsem to poslouchal na svy bedny a huuu huuu, to je proste super!!! Fakt je to DIKTAT!!! :twisted: Parada. Ja bych chtel jeste vic tracku od vas pane. :lol: Zvuk, prostory, instrumentace a to aranzma . . . Ja uz dal nedovidim, takze pro mne proste trida. Jsem na kolenou. Tohle je mazec!
Co je to za knihovnu nebo samply ten orchestr?
dakujem,je to sranda ale je to Edirol Orchestra

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Tak to vobec nepoznam. Znie to naozaj velmi dobre. Ale je to urcite aj tym, ze je to dobre urobene. Akoze od teba.

adam_kurutz

120BPM píše:Tak to vobec nepoznam. Znie to naozaj velmi dobre. Ale je to urcite aj tym, ze je to dobre urobene. Akoze od teba.
no je to starsia vec,"mixoval" som to na bednickach od compu :D ,takze tak to aj dopadlo,ale dakujem velmi pekne,vazim si to.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

No super. Pochybujem, ze by som to tak namiesal na poriadnych bedniach. Inak pocul som tie dve veci od teba co su k pocutiu tu na fore a obidve su velmi dobre. Myslim tym, ze sa mi velmi pacia. Fakt super! :wink:

adam_kurutz

120bpm : dakujem,velmi si to vazim...aj ked som sem fakt posielal vacsinou blbosti :D

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

ta sak posli daco poradne. "Cujme co co co, cujme sa sa sa . . . "

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Jo, Edirol Orchestral... stařičký VST, má to jen snad něco kolem 100MB a přitom to hraje!
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Odpovědět