Terminated
-
Terminated
Tak splnam slovo -sice je to trochu starsia skladba /mozno roka a pol/ ,takze zvuk je taky osumely...ale je to hudba "akoze soundtrackoveho" typu ,urcena pre akcnejsiu scenu.
adam
temujin.finewaystudios.com/terminated.mp3
adam
temujin.finewaystudios.com/terminated.mp3
Vida, z Finewas Studios znám Sparka a tuhle skladbu mi kdysi pouštěl... Není to zlé, ale trochu zmatené. Chápu že je to k akční scéně, ale jak uvedl EXCOM, je z toho místy cítit kakofonie a ne vždy se to hodí. Na druhou stranu je tam spousta zajímavých postupů a hlavně pak kolem 1:15 kde to graduje, se mi to líbí.
Ted jsem to poslouchal na svy bedny a huuu huuu, to je proste super!!! Fakt je to DIKTAT!!!
Parada. Ja bych chtel jeste vic tracku od vas pane.
Zvuk, prostory, instrumentace a to aranzma . . . Ja uz dal nedovidim, takze pro mne proste trida. Jsem na kolenou. Tohle je mazec!
Co je to za knihovnu nebo samply ten orchestr?

Re: Terminated
adam_kurutz píše:Tak splnam slovo -sice je to trochu starsia skladba /mozno roka a pol/ ,takze zvuk je taky osumely...
Já stejně myslím že 80% dobrého tracku je kompozice.
-
dakujem,je to sranda ale je to Edirol Orchestra120BPM píše:Ted jsem to poslouchal na svy bedny a huuu huuu, to je proste super!!! Fakt je to DIKTAT!!!Parada. Ja bych chtel jeste vic tracku od vas pane.
Zvuk, prostory, instrumentace a to aranzma . . . Ja uz dal nedovidim, takze pro mne proste trida. Jsem na kolenou. Tohle je mazec!
-
-