trosku tvrdsie
The Qemist - Take It Back (tomy .45 rmx)
The Qemist - Take It Back (tomy .45 rmx)
Ahojte,
trosku tvrdsie
Dali na remix... tak som to cca mesiac spracuvaval
Nazory si rad precitam 
trosku tvrdsie
Re: The Qemist - Take It Back (tomy .45 rmx)
hele zajimavy. sice na me na normalni poslech moc agresivni a rozkouskovany, ale dal bych si to libit u nejakyho akcnejsiho americkyho filmu;) trochu mi to pripomina nejaky tracky z prvniho matrixu.
Vidis... teraz som hned kukol soundtrack k matrixu... no fakt... Rob Zombie. Kua, tak to neni bohvieco
a ja ze som nieco vymyslel
)))))
good moze byt
...bavi ma to....dobra granularizacia a bicie
...akurat ten spev sa mi nepaci...
A ehm, koniec si dobre odflakol...vlastne tam ani neni koniec, len strih bez logiky
A ehm, koniec si dobre odflakol...vlastne tam ani neni koniec, len strih bez logiky
Brathm bassline, granule?
Ked som song aranzoval stylom "rozkouskovany" ako pise Amorph, tak i "ne-koniec" som dal taky aky je. Pre mna je to istym sposobom snaha o zmenu klise, o akusi stavbu skladby, ktora sa nepridrza schem. Take it back... Proste aj z textu, aranzu songu, nic co tu bolo. Proste som to chcel inak.
Neaplikuj na mna uvod, jadro, zaver
to je pre vegetarianov
Samozrejme, beriem v uvahu, ze nie vzdy pokus o originalitu musi vyjst dobre. Ale logika bola v nelogickosti
inception 
Ked som song aranzoval stylom "rozkouskovany" ako pise Amorph, tak i "ne-koniec" som dal taky aky je. Pre mna je to istym sposobom snaha o zmenu klise, o akusi stavbu skladby, ktora sa nepridrza schem. Take it back... Proste aj z textu, aranzu songu, nic co tu bolo. Proste som to chcel inak.
Neaplikuj na mna uvod, jadro, zaver
Samozrejme, beriem v uvahu, ze nie vzdy pokus o originalitu musi vyjst dobre. Ale logika bola v nelogickosti
tomy:
A nie je to granulovane audio ? Znie to ako granule...
Mne o uvode, jadre a konci nemusis nic hovorit...vies ze s tym sam bojujem
Imho ale ten koniec zvukovo proste skus nejak zapasovat s niecim...nech to na nieco co hra predtym nadviaze...nemyslim tym, ze proste to ma navodit dojem konca celeho songu...ale aby tam kde si to ukoncil, tak aby to na nieco nadviazalo - nejaky prechod/fill, atd...
A nie je to granulovane audio ? Znie to ako granule...
Mne o uvode, jadre a konci nemusis nic hovorit...vies ze s tym sam bojujem
Imho ale ten koniec zvukovo proste skus nejak zapasovat s niecim...nech to na nieco co hra predtym nadviaze...nemyslim tym, ze proste to ma navodit dojem konca celeho songu...ale aby tam kde si to ukoncil, tak aby to na nieco nadviazalo - nejaky prechod/fill, atd...
Stretchoval som spev... Pouzil som trocha tremolator na syntakoch. Waveshaper...
Ktory zvuk si mal na mysli?
Bicie su vystavane z one shotov, otvoril som projekt
... negranuloval som
Ktory zvuk si mal na mysli?
Bicie su vystavane z one shotov, otvoril som projekt
No v uvode hned par pasazi...ale to je jedno, netreba to uz riesit
...
Na bicie vidim ze si majster, zneju dost dobre
Na bicie vidim ze si majster, zneju dost dobre
Dakujem
Ultimátní nářez. Docela mě to baví. Pravda, ne zrovna ideální k rannímu šálku čaje, ale na probuzení to funguje líp jak kýbl studený vody... čili zeřán íntámitlU. Klasicky dobrý bicí, myslím, že v tom máš fakt dobrej skill.
Naposledy upravil(a) delay dne 29 zář 2010 08:30, celkem upraveno 1 x.
Beastie Boys by sa za takuto skladbu hambit nemuseli veru 
Excom: dakujem, nabuduce, ked sa ti dovolam, ked budem v BA, tak mas u mna kafe 
hodně dobrý, máš tam hlas