The Thrillseekers - The Last Time ( MSK Autumn Remix )

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
dusanmsk

The Thrillseekers - The Last Time ( MSK Autumn Remix )

Příspěvek od dusanmsk »

Cau.

Myslim, ze na ezone sa pohybuje slusne mnozstvo profikov, tak by som chcel ziskat nejaky fundovanejsi nazor na moju tvorbu. Song som robil narychlo pred cca pol rokom ako remix competition pre The Thrillseekers, ale odchytil som to dost neskro a musel som to zbuchat za cca 3 tyzdne ( co u mna znamena tak 20 hodin cisteho casu ), takze to neni uplne dotiahnute. Z originalu pouzity len vox, ostatne moja tvorba.

Diky za nazory.

MSK

tomy45

Re: The Thrillseekers - The Last Time ( MSK Autumn Remix )

Příspěvek od tomy45 »

Mne sa to celkom paci, ale ten kopak ti nejak cenga a hajtka na nom to nebude. Zeby divny sampel alebo co? troska mi v poslednej casti songu, cca od 3:35 nejak nepocut kopak, zanika v zhluku nastrojov. Ale to je len moj vkus.

dendy

Příspěvek od dendy »

to "cenganie" kopaku (pocut hlavne v tichsich pasazach) je imho len chyba kompresie soundcloudu...

inak tomu nic nechyba, nemam pocit ze by sa kopak stracal...

cim si to komprimoval ? (myslim teraz bud master kompresor alebo sidechain ktory kopak stlaca zvysok) - pride mi ze to kurvi zvuk tych padov, je to take zrnite ... ta kompresia imo uz zachadza do jemneho overdrive... mozno by to len chcelo iny kompresor alebo aspon vyssie posunut treshold (aby to trochu menej zaberalo)

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Fruity Limiter v sidechain-e na stopach, na masteri je tusim tiez ( bohuzial uz projekt neotvorim, v medzicase som preinstaloval a presiel na Reaper, takze nedokazem overit ). Po zvukovej stranke je to slabsie, mam ten pocit, ze prechodom na reaper som sa technicky zase posunul o kus dalej a davam si na viac veci vacsi pozor. Ale mozno je to len subjektivny pocit.

dendy

Příspěvek od dendy »

urcite nieje, mne sa presne toto stalo pri prechode z FL na Cubase... FL ma tak nejak zvadzalo k tomu kaslat na detaily a defacto to flakat :-)

Odpovědět