Ahoj,
tak jsem dodělal track, a už fakt cítím, že nemám zdravý odstup...
Chci vás poprosit, jestli byste mi napsali názor hudební i zvukový
díky, ahoj Tom
hodne divoce tam skacou v panorame ty synthy, pusobi to jako 'preklep' v automatizaci.
jinak osmdestakove to zni hodne, takze docela soucasne, ale souhlasim, ze je to prazdny, a kdyz ne zpev, tak 'neco' by to asi jeste sneslo, ale zalezi, jakej je ucel skladby.
celá práce se synťákama se mi líbí dost,má to svoji náladu...umím si představit že by z toho bylo zajímavý minimal-electro.Ale zvukově nic moc,hlavně chybí výšky (u bicích,synthy v poho)
Naposledy upravil(a) longsleeper dne 22 bře 2012 22:45, celkem upraveno 1 x.
no... tie syntaky su bujne rozhadzane do sterea to je fakt. 80tky posobi to dojmom ze to nezije, len leze zvuk. Urcite aranz je podla mna najvacsou slabinou. Vyber zvukov OK, ale su rozhadzane dost a posobia nekompaktne. Neni toto tvoj prvy tuc-tuc?
má to svoji atmosféru
ale jak říká tomy: je to jako by hudebník co normálně dělá něco jinýho zkusil tucku
Mě přijde jako slabina kopák - viděl bych tam spíš takový spíš měkký ala 808. A taky délka - dlouho se to rozjíždí. Zkrátil bych to tak na necelé 4min.
Celé top působí, jako by to bylo hrané živě - bez kvantizace ( i bící). To tomu dělá dobrej retro rozměr, ale zároveň to místama trochu plave...
Možná bych to celé nahrál na pbyčejnou kazetu, at to dostane patinu skoro jak ta fotka...
Pytkin: Zpěv je dobrý nápad - už jsem něco málo začal zkoušet...
Tomy45 a Magion: jo, máte úplně pravdu, je to moje první tuc tuc Jo jo, jde to bohužel poznat . S nahráním na tu kazetu to zkusím, to je výborný nápad.