Tommy K. - Plastic
Tommy K. - Plastic
Plastic
Tak jsem po dlouhy dobe splodil dalsi pocin.....prosim o nejaky nazory vseho druhu....zvuk, struktura, hudebni stranka atd...???? Jo a je to teda cistej export..zatim bez masteringu, pac me docela zajima jestli jsou pripadny chyby uz v mixu a ze je to tedy potichu vim..tak diky za pochopeni a rady
Tak jsem po dlouhy dobe splodil dalsi pocin.....prosim o nejaky nazory vseho druhu....zvuk, struktura, hudebni stranka atd...???? Jo a je to teda cistej export..zatim bez masteringu, pac me docela zajima jestli jsou pripadny chyby uz v mixu a ze je to tedy potichu vim..tak diky za pochopeni a rady
Nejak neslysim basu, je moc nizko... (na adam a7) Jinak docela se mi libi neco v tech bicich, jsou takovy zvlastne "zivy". Na druhou stranu bych je videl klidne agresivnejsi. Celkove mi to prijde malinko prazdny, cely bych to nejak zahustil. Mohla by pomoct naka basa posazena vejs, myslim. Jinak fajn pocin, jsi dobrej.
pohoda track
Zdary, me se libi jak to plyne a jak je to aranzovany, zadny zlomy agresivni, pekne vsechno plynule, prechody z jedny nalady do druhy. Zvuky taky vklidu. Beat jede dobre, jen nektery breaky jsou obcas mozna trochu kostrbaty a neprirozeny, resp. nefungujou tak uplne do toho groove...
Plasticky a tvarny je to ovsem kazdopadne
Plasticky a tvarny je to ovsem kazdopadne