Tomy .45 - 3 [THREE]

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

Re: Tomy .45 - 3 [THREE]

Příspěvek od dendy »

ja by som chcel vediet tak dobre skopirovat veci v ramci psytrancu :-) to by som konecne mal uspech aj v psytrance komunite :-))) takto, kedze nikoho a nic nekopirujem a robim to uplne po s vojom, sa moj "psytrance" nikomu kto naozaj pocuva psytrance nepaci :-D

ludia su taki, vacsinovo sa fixuju na sablony, originalne a "ine" veci ich moc nezaujimaju ... ked chces robit nieco co si najde aj urcitu skupinu posluchacov, musis sa drzat presne pravidiel danej sablony.. velmi presne (v preklade dost vela veci hlavne zvukvovo proste kopirovat)

ja na to nemam (neviem to), tak na to serem a plieskam to len tak na nahodu podla seba :))) Tomyho ale respektujem za to ako to prave "okopiroval" .. lebo to je tazsie ako to spravit len tak podla seba .. chce to vacsi skill.. ten ja nemam ..

inak mam teraz v mobile tomyho 3 sklaby 1,2,3 a ked uplne PARADNE mi sedia v playliste s inymi vecami v tom zanri (ano aj hopkinsovymi), ked sa prechadzam to a pocuvam ani si nevsimenm ci zrovna hra tomy, hopkins, alebo niekto iny .. proste suvisle mi hodinu hra hudba ktora sa mi paci, nic co by ma vyrusovali ... to je podla mna VELKA vec ! :palec+: :palec+: :palec+:

pre mna absolutne top hudba co kedy vzisla tuto z tejto komunity je Tomy a Jirka Stolfa .. to su veci co ostanu v mojich daily playlistoch nafurt ...

IvanB

Příspěvek od IvanB »

dendy píše:
25 led 2021 10:23
IvanB píše:
25 led 2021 09:25
Dendy, na základe čoho si myslíš, že poznám len jeho? Okrem toho Kida mám všetkých ostatných buď v playlistoch na Spotify, alebo som ich už x-krát počul... Preto si dovolím tvrdiť to, čo som napísal. Keď už Maxa Coopera prirovnávaš k Hopkinsovi, tak to sorry, to nezdieľam. Ten je úplne inde... A ostatní tiež majú tiež svoj typický sound. Tu sa asi nezhodneme ;)
v pohode ok.. mne to pride vsetko jeden zaner kazdy to robi s urcitymi soecifickymi vecami pre neho ale inak pre mna je to vsetko +/-, ak by som to mal zaskatulkovat, taky progressive house/melodic techno ... ale tak moze sa mylit ja, nehadam sa..
No, dendy, zámerne som si dal pár tých celých albumov od coopera. A keďže ja som človek, ktorý si vie prisputiť aj pochybenie, tak ti musím dať za pravdu, že isté momenty podobnosti tam sú ;) Ja som od neho mal paradoxne lajknuté (a v rámci mojich playlistov hrané) väčšinou veci, ktoré nie sú veľmi na štýl tuc tuc. On má dosť široký záber, asi aj preto je to pre mňa jeden z top elektronikov. Nevalí nutne každú skladbu na rovný kopák...

dendy

Příspěvek od dendy »

zaujimave, ja mam od neho prave hlavne ceci ktor sadnu do tohoto zanru, tak sommmyslel ze robi len take... musim pohladat a popocuvat aj tie ine veci... diky za tip :-)

Takmv podstate aj ten Hopkins ma vyslovene taketo mozno 2-3 veci z poslednych 2 albumov, inak tiez dost lieta zanrovo aj inam...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Super vánoční atmoška! Zajímavý, citlivý, jsou tam hezký momenty a zní to celý hezky "živě" a nesterilně. Ten beat jsi nějak částečně nahrával ručně, nebo co? Hlavně na konci se mi zdá, že to rozhodně neni pevně na mřížce...

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Hehe, vianocna atmoska :D nie, neni to na mriezke, je to vyklepkane najskor na stole a na krabicke od cigariet a potom prepisane do midi :-)

Odpovědět