Ahojte,
tak a je tu 4-ka
Tomy .45 - 4 [four]
Re: Tomy .45 - 4 [four]
ppc!
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
hmmm! do toho jsem se opravdu zaposlouchal.
Většinou po 30 vteřinách zastavím a maximálně přeskočím klikem 2- 3 místa podle náhledu, ale tady jsem byl do toho pěkně vtaženej. Dobrý
Většinou po 30 vteřinách zastavím a maximálně přeskočím klikem 2- 3 místa podle náhledu, ale tady jsem byl do toho pěkně vtaženej. Dobrý

muzikant
Akože mám v sebe asi 4 deci veltlínu, ale myslím, že na konštatovanie, že v tom tracku ten vokál sakra harmonicky nesedí, som ešte relatívne ok
Keď si odmyslím vokál (a ešte ten bass line na konci...), tak hodnotím pozitívne. Má to zvláštnu atmosféru a hĺbku.
No a trošku sa obávam päťky. Že či to nebude zas len odvar tých prvých štyroch. Tie beaty sa totiž začínajú niesť vo veľmi podobnom duchu a myslím, že v rámci albumu (ak je plán to zabaliť do zbierky) to môže trochu iritovať...

No a trošku sa obávam päťky. Že či to nebude zas len odvar tých prvých štyroch. Tie beaty sa totiž začínajú niesť vo veľmi podobnom duchu a myslím, že v rámci albumu (ak je plán to zabaliť do zbierky) to môže trochu iritovať...
ifko, take it easy 
mojim usom sedi, mozno su zle.
vsetky moje vytvory maju kohokolvek, kedykolvek, nejak potesit, ozvucit, vyplnit cas, atd. .
nie su na to aby boli obavy, ak ano, tak si to netreba jednoducho pustit

mojim usom sedi, mozno su zle.
vsetky moje vytvory maju kohokolvek, kedykolvek, nejak potesit, ozvucit, vyplnit cas, atd. .
nie su na to aby boli obavy, ak ano, tak si to netreba jednoducho pustit

tomy, to ani zo srandy! Hudba je kua vážna vec! Vkladám do teba ešte veľké nádeje!