tak je tu sedmicka, zabrala viac casu ako som ocakaval ale tak som spokojny

dendy píše: ↑06 čer 2021 17:05velmi pekne konzistentne s one az six .. za mna ziadne vyhrady, tesim sa ako si to pridam do daily playlistu, prosim si poslat link na wav-ko
nepride mi to nejak vinimocne nadstadnardne voci zvysku ale ani slapsie ako zvysok.. perfektne konzistentne, kvalita albumu ostava za mna stale 10/10 .. uz par rokov ma hudobne maloco tak bavilo ako tieto tvoje diela.
S pozdravom tvoj Fanusik.
Btw. hodne sa mi paci kopakTaky pene gulaty jasny konkretny zvuk ma ci ako to nazvat.
ano, suhlasim. prisiel som na to sice neskor, ale predsabiscuit píše: ↑06 čer 2021 16:13tomy, tohle vsechno je naprosto v poradku. presne vim o cem pises. a myslim, ze nejen ja...
velka spousta veci je relativnich a neni mozny je pomerovat podle nejakejch tabulek nebo kalibru. sice nas to nechava ve velkem prostoru casto tapat o tom, jestli veci delame dobre nebo spatne, ale zaroven nas to udrzuje neustale premyslejici. i kdyz je to nekdy ke zblazneni, kdyby bylo predem vsechno dane, byli bychom jako stroje a sekali nudu jak na bezicim pase. radsi se dopoustet omylu, nez nuditdrzim palce, zustan si byt sebou jisty. nemam strach, ze ty bys nekdy ztratil tu zdravou miru
jen fakticky jeste k tomu zvuku. ja bych se bal jak by mi to hralo na velkym aparatu (coz je vtipny, protoze by mi to na nem treba nikdy a nikde nehralo) a proto bych se do takovyhle trosku blativyho zvuku asi nikdy neodvazil (ja jsem malo odvaznej a pomerne hodne svazanej). chci tim mimojine taky rict, ze mi to nezni nejak neprijemne, spis jen hodne netypicky.