Caukooo,
tak po mesiaci, osmicka je tu
Ak si niekto vypocuje, vyjadri sa budem len rad. Ak ma niekto zaujem, je to mozne stiahnut.
Tomy .45 - 8 [eight]
Re: Tomy .45 - 8 [eight]
Tomáši, tentokrát se mi to zvukově líbí, nemám co bych vytknul, snad jedině ten fadeout na konci odfláklej Vážně, až tak fajn mi to tentokrát přijde, že si musím najít takovou <>vinu
Hudebně to vnímám jako další track z LP. Nijak to nevybočuje od ostatních skladeb, ani to ničím navíc nepřekvapuje. Říkám si, že by tomu občas prospěl nějakej ozvláštňující element - sampl nebo úplně jinak znějící nástroj (třeba akustickej)... Prostě něco, nějaký koření. Ale to je zase jen můj subjektivní pocit.
Každopádně díky za sdílení
Hudebně to vnímám jako další track z LP. Nijak to nevybočuje od ostatních skladeb, ani to ničím navíc nepřekvapuje. Říkám si, že by tomu občas prospěl nějakej ozvláštňující element - sampl nebo úplně jinak znějící nástroj (třeba akustickej)... Prostě něco, nějaký koření. Ale to je zase jen můj subjektivní pocit.
Každopádně díky za sdílení
oooo tak diky
Jo, to som prehliadol ten koniec...
reuploadnuty
Jo, to som prehliadol ten koniec...
reuploadnuty
ako dobre, zapadne medzi ostatne, urcite si pridavam do playlistu .. ale neni toto uz moc kopirka ? "open eye signal"
kazodpadne, produckne si sa uz naprosto vyskilloval, mozes ist s Hopkinsom na kavu a tykat si s nim Cisty respekt z mojej strany
kazodpadne, produckne si sa uz naprosto vyskilloval, mozes ist s Hopkinsom na kavu a tykat si s nim Cisty respekt z mojej strany
hm, no schvalne som si vypocul "open eye signal" ja tam teda okrem rovneho beatu moc kopirky nebadam aj struktura je inak postavena, neviem. A tak kazdy vnimame inak.
Skor mi to teraz pocuvani pripomenulo Bohmera
Skor mi to teraz pocuvani pripomenulo Bohmera
> Skor mi to teraz pocuvani pripomenulo Bohmera
myslis ten set z balona ? hm, moze byt uz si ho nepamatam davno som nepovucal, musim si ho znovu pustit
kazdopadne dobre to je .. sak vsetci od vsetkych kopiruju .. ako povedal Jimmy Page "muzikant je suma vsetkych jeho vplyvov"
myslis ten set z balona ? hm, moze byt uz si ho nepamatam davno som nepovucal, musim si ho znovu pustit
kazdopadne dobre to je .. sak vsetci od vsetkych kopiruju .. ako povedal Jimmy Page "muzikant je suma vsetkych jeho vplyvov"
znie to ako keby jon hopkins dal niekomu projekt z evertyhing connected a ten dotycny si prilis nevedel dat rady co s tym kompozicne, melodicky a pod. pekne copy paste, obsahovo ma to neoslovilo.