Tomy .45 - 8 [eight]

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
tomy45

Tomy .45 - 8 [eight]

Příspěvek od tomy45 »

Caukooo,

tak po mesiaci, osmicka je tu :wink:
Ak si niekto vypocuje, vyjadri sa budem len rad. Ak ma niekto zaujem, je to mozne stiahnut.

biscuit

Re: Tomy .45 - 8 [eight]

Příspěvek od biscuit »

Tomáši, tentokrát se mi to zvukově líbí, nemám co bych vytknul, snad jedině ten fadeout na konci odfláklej :-D Vážně, až tak fajn mi to tentokrát přijde, že si musím najít takovou <>vinu :-)

Hudebně to vnímám jako další track z LP. Nijak to nevybočuje od ostatních skladeb, ani to ničím navíc nepřekvapuje. Říkám si, že by tomu občas prospěl nějakej ozvláštňující element - sampl nebo úplně jinak znějící nástroj (třeba akustickej)... Prostě něco, nějaký koření. Ale to je zase jen můj subjektivní pocit.

Každopádně díky za sdílení ;-)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

oooo :-) tak diky
Jo, to som prehliadol ten koniec...
reuploadnuty :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

ako dobre, zapadne medzi ostatne, urcite si pridavam do playlistu .. ale neni toto uz moc kopirka ? "open eye signal" ;-)

kazodpadne, produckne si sa uz naprosto vyskilloval, mozes ist s Hopkinsom na kavu a tykat si s nim :-D Cisty respekt z mojej strany :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

hm, no schvalne som si vypocul "open eye signal" ja tam teda okrem rovneho beatu moc kopirky nebadam :-) aj struktura je inak postavena, neviem. A tak kazdy vnimame inak.
Skor mi to teraz pocuvani pripomenulo Bohmera :-D

dendy

Příspěvek od dendy »

> Skor mi to teraz pocuvani pripomenulo Bohmera

myslis ten set z balona ? hm, moze byt uz si ho nepamatam davno som nepovucal, musim si ho znovu pustit

kazdopadne dobre to je .. sak vsetci od vsetkych kopiruju .. ako povedal Jimmy Page "muzikant je suma vsetkych jeho vplyvov" :-)

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

znie to ako keby jon hopkins dal niekomu projekt z evertyhing connected a ten dotycny si prilis nevedel dat rady co s tym kompozicne, melodicky a pod. pekne copy paste, obsahovo ma to neoslovilo.

Odpovědět