Hm, zaujimave postrehy

Ja som schvalne volil minimalistickejsi aranz, uz len kvoli mixu. Je tam hodne saw, dost sa toho deje v rovnakych frekvenciach a akykolvek beat navyse, co som skusal sa zlial, prehlusoval alebo robil iny bordel. Co pisal hombrefeo, taky ten synkopaticky beat tam je. Ale je asi dost potichu, to je to moje know-how
to Prvotsky: kick je vrstveny, sklada sa z 3 kickov, sub - mid - high, ekvalizacia kazdeho z nich, hlasitosti, tieto 3 kicky idu do kci groupy na ktorej je gate, tape saturacia (jemne, aby to malo tecku) a kompresor. Beat robim "klasicky" v Abletone. Drum Rack, 2 dni vyberas one shot sample uz ked mas rytmiku a ides

a samozrejme aranz... bez toho aj najsamsuper sampel neznie tak ako by mal. Na smyccoch je skreslenie, nechcel som aby zneli uplne realne, ak to tak mam nazvat. To uz by vobec nesedelo k tym pilkam co tam rezu
biscuit: ale vsak tam je hajtka aj co ide 1/8 aj 1/16, groove - ak si mal na mysli ten synkopat beat, tak asi je potichu no jo... ale ked som ho dal hlasnejsie sral sa mi leadmi
urcite to ma medzery, ci autorske alebo technicke, toho som si vedomy. Ale takto nejak som to chcel spravit, resp. som sa drzal:
Diky moc za komenty, ja si ich sejvujem

a vzdy ked nieco robim, cumim na ne aby to bolo lepsie