Tak nova skladba na svete

Komenty vitane.
[flash=600,85]http://player.soundcloud.com/player.swf ... w-dragging[/flash]
Jasne ze mozescharonme píše:ak mi je dovolene kritizovat nieco co by som aj tak sam nedokazal, tak tie hihaty (od 1:07) mi tam dajak nepasuju
Dakujem dedkodedko píše:vzhľadom k tomu, že hrám inú muziku, tak len naozaj subjektívny názor
- vypočul som si, viackrát. Zvuk nemôžem hodnotiť, nemám potrebné náradie a skúsenosti, ale ako celok sa to počúva dobre
ako muzikant si myslím, že:
- harmonicky striedanie prima - kvarta, s tým že basa je stále prima je pre moje amatérske ucho málo harmónie na celú skladbu
- na môj vkus veľa podkladových a rytmických prvkov oproti melodickým prvkom
- úsek 2:60 - 3:15 ma svojim charakterom asi najviac zaujal; ostatné zmeny, prechody atd. sú viac menej predvídateľné
c9000 píše:trochu starý chemical brothers mi to připomíná (zvukama). Zasloužilo by si to ne tak přímočarý vývin.
No psal jsi že chceš i komenty ke zvuku (mixáž). Vzhledem ktomu že se i mimo forum bavíme dost otevřeně, napíšu ti to stejně jako bych psal na Fb.
v mým uchu asi takto: celý to je hrozně kulatý a nevýrazný, bicí jsou strašně potichu a ostatní zvuky je víceméně přehrávají, taky ty dlouhý linky se dost překrývaj, vyčisti každý z nich místečko ve frekvenci a porovnej je hlasitostně, basová linka pěkně šlape, ale víceméně jen ve chvíli, kdy nehrajou ostatní nástroje, jinak není moc cejtit, hraje to přesně tak jak to vypadá v tom sc playeru, žádný špičky, takovej štrůdl.
taky mi tam přijde nějako hodně basů asi někde okolo 200hz a vejš. Hlavně jak jsem psal bicí komplet zvýraznit.
Přijde mi to jak když jsi míchal s unaveným uchem.
No zas to asi moc kritizuju ale jen proto abych ses mohl posunout dál, a v tomhle směru je myslím vždycky je lepší nějaká reakce naž žádná.
tomy45 píše:
Dakujem dedko
Pekne si vystihol o com a aka dnesna tanecna - elektronicka muzika je, konkretne tento moj pokus. Viac rytmickych prvkov a podkladov a menej harmonie, viac-menej predvidatelne zmeny, teda fakt vystizne si to charakterizoval ako muzikant. A v tom je rozdiel medzi tvojou tvorbou - muzikalnou a mojou - snahosatvariacou