tomy .45 - Jaw dragging

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
tomy45

tomy .45 - Jaw dragging

Příspěvek od tomy45 »

Ahojte!

Tak nova skladba na svete :-)

Komenty vitane.

[flash=600,85]http://player.soundcloud.com/player.swf ... w-dragging[/flash]
Naposledy upravil(a) tomy45 dne 20 srp 2010 11:31, celkem upraveno 2 x.

charonme

Re: tomy .45 - Jaw dragging

Příspěvek od charonme »

ak mi je dovolene kritizovat nieco co by som aj tak sam nedokazal, tak tie hihaty (od 1:07) mi tam dajak nepasuju

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

charonme píše:ak mi je dovolene kritizovat nieco co by som aj tak sam nedokazal, tak tie hihaty (od 1:07) mi tam dajak nepasuju
Jasne ze mozes :wink:

Nepasuju myslis rytmicky alebo prevedenim?

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

vzhľadom k tomu, že hrám inú muziku, tak len naozaj subjektívny názor
- vypočul som si, viackrát. Zvuk nemôžem hodnotiť, nemám potrebné náradie a skúsenosti, ale ako celok sa to počúva dobre
ako muzikant si myslím, že:
- harmonicky striedanie prima - kvarta, s tým že basa je stále prima je pre moje amatérske ucho málo harmónie na celú skladbu
- na môj vkus veľa podkladových a rytmických prvkov oproti melodickým prvkom
- úsek 2:60 - 3:15 ma svojim charakterom asi najviac zaujal; ostatné zmeny, prechody atd. sú viac menej predvídateľné

c9000

Příspěvek od c9000 »

trochu starý chemical brothers mi to připomíná (zvukama). Zasloužilo by si to ne tak přímočarý vývin.
No psal jsi že chceš i komenty ke zvuku (mixáž). Vzhledem ktomu že se i mimo forum bavíme dost otevřeně, napíšu ti to stejně jako bych psal na Fb.
v mým uchu asi takto: celý to je hrozně kulatý a nevýrazný, bicí jsou strašně potichu a ostatní zvuky je víceméně přehrávají, taky ty dlouhý linky se dost překrývaj, vyčisti každý z nich místečko ve frekvenci a porovnej je hlasitostně, basová linka pěkně šlape, ale víceméně jen ve chvíli, kdy nehrajou ostatní nástroje, jinak není moc cejtit, hraje to přesně tak jak to vypadá v tom sc playeru, žádný špičky, takovej štrůdl.
taky mi tam přijde nějako hodně basů asi někde okolo 200hz a vejš. Hlavně jak jsem psal bicí komplet zvýraznit.
Přijde mi to jak když jsi míchal s unaveným uchem.
No zas to asi moc kritizuju ale jen proto abych ses mohl posunout dál, a v tomhle směru je myslím vždycky je lepší nějaká reakce naž žádná. :wink:

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

dedko píše:vzhľadom k tomu, že hrám inú muziku, tak len naozaj subjektívny názor
- vypočul som si, viackrát. Zvuk nemôžem hodnotiť, nemám potrebné náradie a skúsenosti, ale ako celok sa to počúva dobre
ako muzikant si myslím, že:
- harmonicky striedanie prima - kvarta, s tým že basa je stále prima je pre moje amatérske ucho málo harmónie na celú skladbu
- na môj vkus veľa podkladových a rytmických prvkov oproti melodickým prvkom
- úsek 2:60 - 3:15 ma svojim charakterom asi najviac zaujal; ostatné zmeny, prechody atd. sú viac menej predvídateľné
Dakujem dedko :-)

Pekne si vystihol o com a aka dnesna tanecna - elektronicka muzika je, konkretne tento moj pokus. Viac rytmickych prvkov a podkladov a menej harmonie, viac-menej predvidatelne zmeny, teda fakt vystizne si to charakterizoval ako muzikant. A v tom je rozdiel medzi tvojou tvorbou - muzikalnou a mojou - snahosatvariacou :-)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

c9000 píše:trochu starý chemical brothers mi to připomíná (zvukama). Zasloužilo by si to ne tak přímočarý vývin.
No psal jsi že chceš i komenty ke zvuku (mixáž). Vzhledem ktomu že se i mimo forum bavíme dost otevřeně, napíšu ti to stejně jako bych psal na Fb.
v mým uchu asi takto: celý to je hrozně kulatý a nevýrazný, bicí jsou strašně potichu a ostatní zvuky je víceméně přehrávají, taky ty dlouhý linky se dost překrývaj, vyčisti každý z nich místečko ve frekvenci a porovnej je hlasitostně, basová linka pěkně šlape, ale víceméně jen ve chvíli, kdy nehrajou ostatní nástroje, jinak není moc cejtit, hraje to přesně tak jak to vypadá v tom sc playeru, žádný špičky, takovej štrůdl.
taky mi tam přijde nějako hodně basů asi někde okolo 200hz a vejš. Hlavně jak jsem psal bicí komplet zvýraznit.
Přijde mi to jak když jsi míchal s unaveným uchem.
No zas to asi moc kritizuju ale jen proto abych ses mohl posunout dál, a v tomhle směru je myslím vždycky je lepší nějaká reakce naž žádná. :wink:

Dakujem. Beriem to ako rady, este sa s tym popasujem. A urcite suhlasim, ze je to lepsie ako ziadna reakcia :-)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

ze začátku mě zaujala atmosféra toho tracku, ke konci už je to fakt plácanice - nešlo by udělat short verzi?

jinak je to takové trochu nemastné neslané, slyšel jsem od tebe větší bomby.
Obrázek
live free or die!

TommyK

Příspěvek od TommyK »

tohle mi pripomnelo chemiky, ale uplne moc, jinak vcelku prijemna vec, nemam k tomu vyhrady, prijemne se to posloucha

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Diky chalani. Kazdy koment potesi.

luphtrack > zaujimavy postreh, urcite je to ine ako ostatne skladby. Ale neviem robit bomby kazdy krat :}

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

tomy45 píše:
Dakujem dedko :-)

Pekne si vystihol o com a aka dnesna tanecna - elektronicka muzika je, konkretne tento moj pokus. Viac rytmickych prvkov a podkladov a menej harmonie, viac-menej predvidatelne zmeny, teda fakt vystizne si to charakterizoval ako muzikant. A v tom je rozdiel medzi tvojou tvorbou - muzikalnou a mojou - snahosatvariacou :-)
:D jak pekne si napísal že tomu chuja rozumiem :D
ale však máš vlastne aj pravdu. Nič z toho čo som napísal neber, že je zle alebo že by si to mal meniť, nikdy som nemal v úmysle niečo také povedať, je to len názor niekoho, kto sa zaoberá inou hudbou. :D

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Dedko... tak to si asi zle pochopil :))) ale fajne som sa zasmial. O ten nazor mi slo a to je to podstatne.

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

ale nie, nepochopil, to je môj domýšľavý humor :D, to vieš starý chlap - hotová baba

roocza

Příspěvek od roocza »

ja uz ti k tomu rek svoje, :) me to bavi moc... urcite gratulacehodnej kousek :)

Axerathix

Příspěvek od Axerathix »

su tam zaujimave napady, ale mne vadi dlhy zaciatok, a harmonicki ci ako to nazvat, sa to opakuje celu skladbu, to mi tam najviac vadi.

Odpovědět