Rád bych slyšel váš názor na můj první track, který jsem vytvořil. ___________________________
Tady je text z Youtube:
První nahraný track.
O chybách vím, nicméně použité nahrávací studio Kumbál nemá zrovna vhodné podmínky. Už i proto, že je v něm i karma, takže ostatním 7 spolubydlícím se kterýma žiju a jejich návštěvám, který se tu motají a dělají rachot, je zima, případně se jim nelíbí, že je ruším od sledování filmů...
Nicméně není čas čekat, proto je píseň vypuštěna do světa a dostane se mezi šťastné/nešťastné v této verzi.
Doufám, že se mi povede v budoucnu nahrát verzi kvalitnější. Než se to stane, mám čas naučit se zpívat

Míchám tam asi 3 nahrávky, protože v každé jsem udělal nějakou chybu - z toho vznikla další chyba - jiná vzdálenost od mikrofonu, jiné basy, jiny zvuk, jinak jsem pracoval s hlasem atd.
Timing
...atd
Nicméně, moje podmínky byli takové, že máme kumbál vedle pokoje spolubydlících (jsem VŠ), v něm mikrofon. Půjčil jsem si externí zvukovku a měl jsem jeden den, kdy byl relativně prázdný byt (bylo nás tady jen 5). Ale i ti 4 ostatní potřebovali teplou vodu, takže jsem musel pouštět karmu, která je v mém nahrávacím studiu (v zaházeným kumbále)...No prostě, podmínky na prd.
Ani jsem se nerozezpíval, protože na to potřebuju nebýt rušen kolemchodícíma idiotama, takže jsou tam ty falše časé. To jsem to sem tam zkoušel "vyautotunovat" ale často to znělo ještě hůř, takže žádná sláva

Nicméně hudba mě baví. Dělat tu náhrávku (nahrávání + mastering asi tak 20 hodin času) mě bavilo jak sviňa. Tak radši než stáhnout ocas, tak vypustím do světa částečný šit a něco se na tom naučím.
Proto vás žádám o rady, atd.
Songy mě napadají často, tady ten jsem z 90% složil z fleku, skoro jsem si ho napoprvé zahrál i zazpíval. No, prostě mám v plánu se tomu věnovat dále.
Jinak doufám, že ve vás song nechá nějaký dojem, ideálně ne příliš špatný

Pepe Vita