Vašek - různé práce
Re: Vašek - různé práce
Vašek: Mezi Pochybami mě hodilo někam do dob původního Kamzi fóra - moc rád jsem si to znovu poslechl 

nixx: haha, tak to jsem rád. Letos to bude 20 let od dob, co jsem to tam prezentoval jako novinku...
Vašek: já myslim, že zvukově v pohodě:)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Jeeeezisi !
Od hanby som sa skoro prepadol...
Taketo pociny by mali zakazat. Komu timhle prospejete, soudruzi ?!
Kombinacia hudobnikov, co moc nevedia spievat a spevakov, co su na h...o hudobnici.
Mix starej generacie trapakov, ktorych nikto s vkusom nepocuva, ucastnikov Superstar a k tomu zopar skutocnych hudobnikov...
Inak zaujimava diskusia o tych akcentoch.
IMHO - Slovaci mavaju standarne stredne-zmrseny Euro-english.
Ale uplne najtypickejsie lokalne akcenty v anglictine (pre moje usi = rozoznavam do 5 sek. ) su urcite: Francuzi, Italiani, Fini, Madari, Rusi a Cesi.... Sorry.
Samozrejme, je to mozno tim, ze nam je Cestina blizka, a tak su pocujeme v kazdom "inom variante".
...
Inak Cestina je na Slovensku ... jazyk s respektom. Ale (ja to risknem - bratia Cesi, bicujte ma) - ceske "pokusy" o ine jazyky - to u nas fakt budi usmevy.
Od hanby som sa skoro prepadol...

Taketo pociny by mali zakazat. Komu timhle prospejete, soudruzi ?!
Kombinacia hudobnikov, co moc nevedia spievat a spevakov, co su na h...o hudobnici.
Mix starej generacie trapakov, ktorych nikto s vkusom nepocuva, ucastnikov Superstar a k tomu zopar skutocnych hudobnikov...

Inak zaujimava diskusia o tych akcentoch.

IMHO - Slovaci mavaju standarne stredne-zmrseny Euro-english.

Ale uplne najtypickejsie lokalne akcenty v anglictine (pre moje usi = rozoznavam do 5 sek. ) su urcite: Francuzi, Italiani, Fini, Madari, Rusi a Cesi.... Sorry.

...
Inak Cestina je na Slovensku ... jazyk s respektom. Ale (ja to risknem - bratia Cesi, bicujte ma) - ceske "pokusy" o ine jazyky - to u nas fakt budi usmevy.
K videam:
- ta "plavajuca/lietajuca" kamera (video 1 a 3) .... ja neviem... sorry, mne to pride samoucelne a akoby bez idey. Radsej by som strihol staticke zabery z roznych uhlov.
- ked nemas vyslovene fotogenickych "fesakov" hercov a spevakov, tak im kamerou nelez do ksichtu. Kamera je kruta. Kazdy nedostatok je vvyraznejsi. - video 3
- postavy spevakov by som v zabere dal nizsie (tvare su dolezite, kolena nikoho az tak nezaujimaju
) - video 3
- chyba ti priamy zaber na pianistu - - video 3
- kombo zaber zlava (vsetci) - stena za chrbtom pianistu je nepodstatna - cely zaber mal byt viac vpravo
...
atd, atd.
Neni to zle! (kamera) Ale neni to ani super. Je to... akoby som to tocil ja.....
Take nejake... bez scenara.
- ta "plavajuca/lietajuca" kamera (video 1 a 3) .... ja neviem... sorry, mne to pride samoucelne a akoby bez idey. Radsej by som strihol staticke zabery z roznych uhlov.
- ked nemas vyslovene fotogenickych "fesakov" hercov a spevakov, tak im kamerou nelez do ksichtu. Kamera je kruta. Kazdy nedostatok je vvyraznejsi. - video 3
- postavy spevakov by som v zabere dal nizsie (tvare su dolezite, kolena nikoho az tak nezaujimaju

- chyba ti priamy zaber na pianistu - - video 3
- kombo zaber zlava (vsetci) - stena za chrbtom pianistu je nepodstatna - cely zaber mal byt viac vpravo
...
atd, atd.
Neni to zle! (kamera) Ale neni to ani super. Je to... akoby som to tocil ja.....

MDudas: rozumím ti, tyhle věci bohužel souvisí s omezeníma, který v praxi jsou, pokud zadání je:
- v 9:00 můžeš začít chystat a do 13:00 musí být hotové tři skladby včetně zvuku
- hlavní úkol je "natoč nás" (těžko můžeš nebrat detaily)
Jinak mně se chvějící se záběry líbí, střih ze stativu často působí jako instruktážní video.
No a ke scénáři... když není, tak prostě není... To chce potom větší tým lidí, čas a prachy. Já se soustředím na zvuk a video je takový nutný doplněk, protože dneska už samotný audio na socky vyvěsit nemůžeš.
- v 9:00 můžeš začít chystat a do 13:00 musí být hotové tři skladby včetně zvuku
- hlavní úkol je "natoč nás" (těžko můžeš nebrat detaily)
Jinak mně se chvějící se záběry líbí, střih ze stativu často působí jako instruktážní video.
No a ke scénáři... když není, tak prostě není... To chce potom větší tým lidí, čas a prachy. Já se soustředím na zvuk a video je takový nutný doplněk, protože dneska už samotný audio na socky vyvěsit nemůžeš.
mdudas: to je hloupost s těma ostatníma jazykama. češi, kteří jsou delší chvíli v německu mluví často hodně dobře a velmi často jako rodilí. podobný zkušenosti mám s lidma, kteří umí precizně francouzsky, italsky, španělsky. často stačí pochopit a osvojit si přízvuky a kadenci a rozdíl pak poznáváš velmi těžko. ty latinský jazyky nám jsou imho vlastně celkem blízko, teda asi vyjma portugalštiny, která je pro moje ucho už víc vzdálená (a ta brazilská ještě víc
).

Vašek fajne veci si sem dal, potesilo. Nech sa dari 

Taky si myslím, že to je fajné.
Little Something, až na to překrmení mixu/limiteru na pár místech, je citlivě nazvučené, angličtina překousnutelná, úplně vpohodě. Kamera se mi zdá určitě spíše lepší, než že by to byl zrovna průser.
Nelíbí se mi Don't Worry cover, ale to spíše je osobní preferencí, angličtina je slabší, ale o to nejde.
Té kapele to hraje. Na ten styl, pro to, co to má být a co to je, je to dost ok, nevím kde je problém. Shodou okolností jsem slyšel pár písniček z jejich už teď postaršího alba a příjemně překvapilo.
Little Something, až na to překrmení mixu/limiteru na pár místech, je citlivě nazvučené, angličtina překousnutelná, úplně vpohodě. Kamera se mi zdá určitě spíše lepší, než že by to byl zrovna průser.
Nelíbí se mi Don't Worry cover, ale to spíše je osobní preferencí, angličtina je slabší, ale o to nejde.
Té kapele to hraje. Na ten styl, pro to, co to má být a co to je, je to dost ok, nevím kde je problém. Shodou okolností jsem slyšel pár písniček z jejich už teď postaršího alba a příjemně překvapilo.
Další počin v rámci žánru "akustik čengliš"

Pro mě, hezky vyprodukovaný song.
Není někde k dispozici text?
Není někde k dispozici text?
- Greyhound90
Pěkná příjemná věc. Tady bych nic neřešil. Pohoda.