kuba, asi je treba rozlisovat medzi manipulaciou so samplami a skutocnu hlasovu/spevovu syntezu.kuba píše:Ano, profi zpěváka syntézou ani samplem nahradit nejde. Nejde nahradit nakonec ani toho amatérskéhoAle říkat, že to nepůjde nikdy....takový přístup se mi nezamlouvá. Tak to asi rozsoudí až čas, jako vždycky.
Na skutocnu syntezu si este budeme musiet chvilu pockat.
Aj ked mozno nie dlho... Ja si osobne tiez myslim (obycajnou extrapolaciou vyvoja) , ze to raz pride.
Ale osobne sa na to vobec netesim.

Asi si este mlady, a tak nevidis, ze taketo "instantne veci z prasku" nicia skutocne, krasne veci.
Uznavam, ze asi je to aj o narokoch a ocakavaniach, ktore clovek ma, ale pre mna su tieto syntezy
iba ranajky (snidane) v McDonalds. Ako sa Ti tu snazili naznacit - zivy zazitok spevu sa neda nahradit
ani nahravkou (hoci sebekvalitnejsou), pretoze aj to je len "audio-napodobenina" originalu.
P.S.: Tie tvoje tracky su pre mna celkom pocuvatelne mozno aj prave pre ten "spev". Inak by to moznoze bola iba voda.
Mna kedysi posadilo na prdel toto: http://cinesamples.com/product/voxos-epic-choirs (to asi poznas),
ale to tiez neni synteza, len sikovna manipulacia...