Wclicker
Re: Wclicker
ahoj,
myslim si o tom to, ze si to zabudol niekde v 90tych roooch v sufliku a teraz si to vytiahol von
pripomina mi to future sound of london.
na moj vkus je to prilis dlho rovnake.
myslim si o tom to, ze si to zabudol niekde v 90tych roooch v sufliku a teraz si to vytiahol von

pripomina mi to future sound of london.
na moj vkus je to prilis dlho rovnake.
pačia sa mi tie basy take makke nenapadné .. podla mna super na urovni.
ten prehnany sidechain na mna posobi rusivo... velmi rusivo, vyrazne menej by som ho dal, steasne moc zo pumpuje
inak celkom fain, nic svetoborne ale neurazi... v niecom mi to pripomina veci z albumu "Ritual" od Mr.Peculiar
inak celkom fain, nic svetoborne ale neurazi... v niecom mi to pripomina veci z albumu "Ritual" od Mr.Peculiar
dobre sa to pocuva, cize sa mi to v zasade asi paci. len neviem, co je to za utvar - skladba, uryvok z niecoho, podmaz k nicomu ...
Bude lepší to udělat remix z toho
Listen to REINCARNATION REMIX by Vitya Kukri
https://soundcloud.com/vitya-kukri/reincarnation-remix
Listen to Premonition FINAL MIX by Vitya Kukri
https://soundcloud.com/vitya-kukri/prem ... -final-mix
https://soundcloud.com/vitya-kukri/reincarnation-remix
Listen to Premonition FINAL MIX by Vitya Kukri
https://soundcloud.com/vitya-kukri/prem ... -final-mix
snazil som sa o trip hopovu skladbu a vzniklo mi toto,skusim tam este spravit viac zmien a upravit sidechain
dakujem vam za nazory
dakujem vam za nazory
Nevim co je v te skladbe za trip-hopove prvky, nema to TH styl, aranzma a ani typicke nastroje (to je to nejmensi). Me to pripomina to co sem dal nedavno Farkas spousta synthu a skutek utek. Ja by jsem to v tehle podobe Trip-Hopem nenazyval, ale to je ciste vec nazoru. Ke skladbe jako takovy nemam co rict, zrejme by se s tim dalo neco udelat, ale v tomhle stadiu je to jedna z mnoha skic do supliku.
no s triphopom to ma pramalo ale mne to pride ako standarny psy-chillout 
tuto skladba ktoru mi to pripomenulo (asi koli tym 'gitaram' co tam mas)
smaozrejme tato vec je podsattne prepracovanejsia a zvukovo vyladenejsie, to je bez debaty, len proste atmosferou a celkovym smerovanim sa mi vybavila pri pocuvani tejto tvojej .. mozno to je smer kam by si to mal skusit posunut, rozhodne to ma blizsie k takemuto zanru nez k triphopu
..

tuto skladba ktoru mi to pripomenulo (asi koli tym 'gitaram' co tam mas)
smaozrejme tato vec je podsattne prepracovanejsia a zvukovo vyladenejsie, to je bez debaty, len proste atmosferou a celkovym smerovanim sa mi vybavila pri pocuvani tejto tvojej .. mozno to je smer kam by si to mal skusit posunut, rozhodne to ma blizsie k takemuto zanru nez k triphopu

kebyze niekde pocujem prvy krat peculiara myslel by som ze je to trip hop,no mam vtom dost nejasno,skusim stym este nieco spravit
diky za video velmi dobre sa to pocuva
diky za video velmi dobre sa to pocuva
dej si do google "trip-hop artists" a hned nahore mas kratky list kapel a osobnosti trip-hopu
napr. Portishead, Massive Attack, Lamb, Sneaker Pimps, Funki Porcini, Tricky alespon pro me ty nevyznamejsi umelci tohoto zanru, ale je mnoho dalsich skvelych trip-hopovych kapel. Staci si vybrat, stoji to za to si je poslechnout. Casto si lidi pletou Trip-hop s chill-out nebo ambient takze v tom nejsi sam
napr. Portishead, Massive Attack, Lamb, Sneaker Pimps, Funki Porcini, Tricky alespon pro me ty nevyznamejsi umelci tohoto zanru, ale je mnoho dalsich skvelych trip-hopovych kapel. Staci si vybrat, stoji to za to si je poslechnout. Casto si lidi pletou Trip-hop s chill-out nebo ambient takze v tom nejsi sam

Tak aspon mas o problem menej, ty chces robit psychilll nie triphop
Okrem tohoto albumu co som sem hodil vypocuj si projekty ako Radioactive Sandwich, Kalya Scintilla, Sphoongle, alebo hoc aj toto, to je supertalentovany chalan z Piestan

dakujem vam za super rozpis,urcite ked to vsetko popocuvam tak to posilni moju tvorbu
mozno vznikne nejaka trippsychohopchiloutova haluzenica
mozno vznikne nejaka trippsychohopchiloutova haluzenica